Samsung Galaxy S22 prijzen lekken uit (en het is geen goed nieuws)

Smartphones Mark Hofman 12 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Ondanks het feit dat we nog even moeten wachten tot de lancering, wordt de Samsung Galaxy S22 als een malle besproken in de wandelgangen. Zo hebben we inmiddels een goed idee van hoe het toestel eruit komt te zien en wat hij de consument te bieden heeft.

Daar komt vandaag overigens nog iets bij. Online laat tipset Gallox weten wat we op financieel gebied kunnen verwachten van het vlaggenschip van volgend jaar. Spoiler: heel relaxed is het niet.

Samsung Galaxy S22 prijzen lekken uit

Het probleem met geruchten is dat ze alle kanten op kunnen gaan. Waar eerder bekend werd dat de toestellen uit Samsung Galaxy S22 serie niet van prijs zou verschillen, lijkt dat nu opeens wel het geval te zijn. Die verrekte geruchten ook altijd…

Als we tipster Galox mogen geloven, die zijn bevindingen deelt op Twitter, dan krijgen de smartphones de volgende prijzen:

  • Samsung Galaxy S22 | $849
  • Galaxy S22+ | $1049
  • Galaxy S22 Ultra | $1299

De Samsung Galaxy S22 zou in dit geval dus €740 kosten, de S22+ €916,50 en de S22 Ultra €1134,92. Dat zijn overigens wel de prijzen wanneer Samsung exact dezelfde bedragen in Europa zou hanteren, maar dat gebeurt helaas nooit. Zo is de Samsung Galaxy S21 Ultra op dit moment voor $1199 te koop in de Verenigde Staten. Omgerekend zou dat een prijs van €1047 moeten zijn. In de Nederlandse Samsung Store wordt het toestel echter vanaf €1134,92 verkocht.

Wat kunnen we verwachten?

Wat de Samsung Galaxy S22 precies gaat kosten in Nederland valt dus nog te bezien, maar veel goedkoper wordt het niet. Wel is de kans groot dat we er qua ontwerp op vooruit gaan. Althans, als jij net als ik de kriebels krijgt van het gigantische camera-eiland. De Galaxy S22-serie lijkt daar namelijk afscheid van te nemen.

Samsung Galaxy S21: 5 redenen om de smartphone (niet) te kopen

Ben je benieuwd wat er daarvoor in de plaats komt? Check dan even de uitgelekte foto’s die we eerder via het bovenstaande artikel deelden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen