Jelle van Es
Jelle van Es Games 17 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege krijgt met Crystal Guard nieuwe content

Het is inmiddels alweer zes jaar geleden dat Tom Clancy’s Rainbow Six Siege op de markt kwam. En de game wordt nog altijd veel gespeeld en voorzien van nieuwe content. Binnenkort kun je op dat gebied aan de slag met Crystal Guard.

Crystal Guard is de nieuwste uitbreiding voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, die binnenkort wordt uitgebracht. Zoals je gewend bent, wordt de uitbreiding gratis voor iedereen uitgebracht en kun je er lekker mee aan de slag gaan.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Crystal Guard komt er aan

De belangrijkste verandering die Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Crystal Guard met zich meebrengt, is dat je aan de slag kunt gaan met een gloednieuwe aanvaller. Het gaat in dit geval om Osa, die uit Kroatië komt. Deze Operator is uitgerust met een Talon-8 Clear Shield. Dit is een transparant en kogelvrij schild dat zij op de grond en in deur- of raamkozijnen plaatst. Ook is het mogelijk om met het schild te lopen, maar dan heb je wel te maken met beperkingen. Het is dan niet mogelijk om een wapen te dragen in je hand, je kunt niet sprinten of de mogelijkheid om te gaan liggen. Het is dan dus zaak dat je dat samen met een teamgenoot doet. Je medespeler kan dan het vuur openen op de tegenstanders, terwijl jij de kogels opvangt. Echt teamwork dus. Osa is verder voorzien van een een gemiddeld pantserniveau en gemiddelde snelheid, en uitgerust met een 556 XI of PWD9 als primair wapen en een PMM als secundair wapen. Bekijk hieronder de trailer.

Verder brengt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Crystal Guard de mogelijkheid om aan de slag te gaan op de opnieuw ontworpen maps Bank, Coastline en Clubhouse. De veranderingen zijn doorgevoerd om de maps te balanceren en de volgende elementen te verbeteren: vernietiging van de omgeving, geluidverspreiding en belichting.Ook zijn er andere updates die worden doorgevoerd in de uitbreiding. Zo kun je met Elite customization nu elk hoofddeksel uitrusten met een Elite-uniform als je ze beide bezit en tot dezelfde Operator behoren. Verder is het flitsdetectiesysteem aangepast, net als de gadgetschade. Er komt verder een vernieuwd pantsersysteem en een paar andere dingen.

Een Collector’s Case

Mocht je een groot liefhebber zijn van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, dan is het goed om te weten dat er in de herfst een nieuwe Collector case komt. case bevat exclusieve goodies, zoals een replica van Sledge’s hamer, de Sparkle Tachanka chibi en digitale content voor de game. De onderstaande afbeelding geeft je een idee. Mocht je de game hebben, dan kun je vanaf vandaag via de Test server aan de slag met de nieuwe content.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege
De nieuwe Collector’s Case (Afbeelding: Ubisoft)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!