Sony is de kerstman: Ratchet & Clank gratis voor de PlayStation 4

Games Jelle van Es 24 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Een jaar geleden begon de coronacrisis in Nederland. Daarvoor was het al in een groot deel van de wereld aanwezig en kregen we te maken met lockdowns. Nog steeds hebben we dat soort beperkingen. Maar gelukkig komt Sony nu met een mooie actie door Ratchet & Clank op de PlayStation 4 weg te geven.

En het mooie van dit alles is dat er geen addertje onder het gras zit. Deze PlayStation 4-actie rondom Ratchet & Clank is onderdeel van het zogenaamde Play At Home initiative.

Ratchet & Clank op de PlayStation 4 gratis

Vorig jaar april begon Sony met het Play At Home initiative. Het idee daarvan was door een game gratis weg te geven, dat men meer binnen bleef. En daardoor de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Toen kregen we de PlayStation 4-games Journey en Uncharted: The Nathan Drake Collection. Daardoor kreeg je een tweetal mooie games om lekker mee aan de slag te gaan. Bijna een jaar alter komt men terug met deze actie. En krijg je Ratchet & Clank gratis.

Ratchet & Clank kwam in 2016 uit en kwam toen tegelijkertijd uit met een film. Het is een remake van de eerste game uit de reeks, maar dan met een hoop veranderingen en verbeteringen. Op die manier is het echt een heerlijke platform-game. Heb je de game nog niet op de PlayStation 4, dan kun je hem vanaf 2 maart om 5 uur in de ochtend downloaden. Dat moet je dan wel doen voor 1 april. Wanneer je hebt gedownload, dan zit hij voor altijd in je bibliotheek. Dus zelfs als je niet gelijk de tijd hebt om de game te spelen, dan is het verstandig om hem gratis binnen te halen en op een later moment spelen.

Lekker veel anime bekijken

Naast de game Ratchet & Clank op de PlayStation 4 heeft Sony nog een mooie deal. Als je vanaf 25 maart een account aanmaakt op anime-portal Wakanim, dan kun je die 90 dagen lang gratis gebruiken. Dat is genoeg tijd om een serie als Attack on Titan volledig uit te kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen