Reddit voor Android: 5 apps die zonder twijfel de moeite waard zijn

Apps Sam Dille 16 mrt 2023
Leestijd: 3 minuten

Reddit is uitgegroeid tot een pionier in de online wereld. Op het platform worden de meest bizarre meningen, nieuwtjes en verhalen gedeeld. Dankzij het groeiende aantal Android-gebruikers zijn er verschillende Reddit-apps ontwikkeld. Allemaal om gebruikers een nog betere ervaring te geven.

De Reddit-app voor Android is een handige manier om verbonden te blijven met de community’s. Maar de app is niet perfect. Zo klagen gebruikers over de lay-out en het algoritme van de app. Gelukkig zijn er genoeg apps in de PlayStore die deze problemen makkelijk kunnen oplossen.

Reddit wordt nog beter dankzij deze apps

Er zijn veel Android-apps van derden, maar de onderstaande behoren tot de beste. Ze onderscheiden zich door unieke functies die het gebruik van Reddit op Android een stuk beter maken.

1. Infinity for Reddit

Infinity is de populairste en een van de beste Reddit-apps die je in de PlayStore vindt. De app geef je de mogelijkheden om de lay-out aan te passen en door meerdere subreddits tegelijk te bladeren. Bovendien heeft de Android-app een ingebouwde mediaviewer en een lazy-load-functie waarmee je automatisch door de feed kunt scrollen.

Download de app hier

2. Sync for Reddit

Sync for Reddit is een heerlijke app voor als je een optimale gebruikerservaring wil. De app beschikt over het nieuwste Material You-design. Met zijn gebruiksvriendelijke interface, ondersteuning voor meerdere accounts en geavanceerde functies maakt Sync het gemakkelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste discussies. De app ondersteunt meerdere Reddit-accounts. Hierdoor kunnen gebruikers makkelijk schakelen om overal van op de hoogte te blijven.

Download de app hier

3. Joey for Reddit

Met Joey for Reddit is een geweldige Reddit-ervaring gegarandeerd. De app heeft de optie ‘volledige modus’ waarmee je makkelijk de inhoud op je beeldscherm kunt lezen. Het zit vol met andere mooie functies zoals navigatie door handgebaren, een volledige aanpasbare lay-out en de optie om meerdere accounts tegelijk te gebruiken. Naast een heerlijk interface biedt de app ook de mogelijkheid om opmerkingen bij te houden en foto’s of video’s te downloaden.

Download de app hier

4. Boost

Boost is een goede keuze voor gebruikers die op zoek zijn naar een interface die lijkt op die van de officiële Reddit-app. Je past de interface naar wens aan en de Android-app heeft functies om te bladeren, te reageren en te posten. Boost biedt een breed scala aan thema’s, zoals een licht en donker thema. Hierdoor kunnen gebruikers het uiterlijk van de app naar wens aanpassen.

Download de app hier

5. Redreader

Redreader is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een krachtige en aanpasbare Reddit-app. Gebruikers kunnen de lettergrootte, het kleurenpalet en de lay-out aanpassen aan hun voorkeuren. De app ondersteunt ook meerdere accounts. Het beste aan deze Android-app is de ondersteuning voor offline gebruik.

Je kan met deze app inhoud downloaden en opslaan, zodat je er zelfs zonder internet bij kunt. Dit is vooral handig als je veel onderweg bent en niet altijd toegang hebt tot internet.

Download de app hier

Vijf Reddit-pagina’s voor de beste life-hacks, tips en tricks!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen