Redfall lijkt de perfecte game te worden om samen te spelen

Games Jelle van Es 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Tijdens de laatste Xbox Showcase werd er afgetrapt met de game Redfall. Een titel die vorig jaar voor het eerst werd aangekondigd. Daarna werd het redelijk stil, behalve het nieuws dat hij doorschuift naar 2023.

En dat is nog altijd alles dat we weten van de releasedatum van Redfall. Maar dankzij de nieuwe en vooral uitgebreide gameplay krijg je wel een goed beeld van wat de game is. En daarbij lijkt het de perfecte game te worden om samen te spelen.

Speel Redfall samen op de Xbox

Uiteraard wordt Redfall onderdeel van de Xbox Game Pass. Op die manier is het dus echt makkelijk om de game samen te spelen. Je moet alleen een actief abonnement hebben en vervolgens haal je de game samen. Ideaal dus als je vrienden ook zo’n abonnement hebben. Het is dan mogelijk om makkelijk samen te spelen. Wat ga je dan doen in de game? Als je kijkt naar de gameplay-video, dan is het vooral het afmaken van een lading aan vampieren. Deze komen in vele verschillende vormen. Het is uiteraard mogelijk om de game in je eentje te spelen, maar het is ook mogelijk om met een man of vier los te gaan en dan samen te werken. Bekijk de video hieronder.

Hoe het precies in zijn werk gaat en je voortgang van jouw personage bijvoorbeeld goed meeneemt, dat is even afwachten. Want er zijn verschillende mogelijkheden om jezelf in Redfall te verbeteren. Het is wat dat betreft dus wel te hopen dat op het moment dat jij een game van je vriend of vriendin joint, dat je dan de voortgang die je opbouwt meeneemt.

Goed samenwerken

En als we afgaan op de Redfall-video, dan doe je er ook goed aan om goed samen te werken. Op die manier is het namelijk mogelijk om bepaalde vijanden op een slimme manier af te maken. Het belooft veel goeds. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen