5 slimme lampen die uitstekend samenwerken met Google Assistent

Smart Home Sam Dille 12 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

In minder dan tien jaar na het grote debuut van Google Assistant, heeft de virtuele assistent aan ondersteuning geen gebrek. Tegenwoordig biedt bijna elke smart home-gadget een prima samenwerking. Vooral als het gaat om slimme lampen.

Die zijn er namelijk in allerlei soorten en maten, zelfs als je op zoek bent naar de beste lampen die Google Assistant ondersteunen. Ze zijn functioneel, energiezuinig en erg leuk om te gebruiken.

Deze vijf lampen bieden een geweldige ondersteuning voor Google Assistant

Jij bent, net als deze lampen, erg slim! Want dankzij deze lijst weet jij precies welke slimme lampen je nodig hebt. Alle lampen bieden een Google Assistant ondersteuning en zijn van gerenommeerde merken. Zit er iets voor jou tussen?

1. GE CYNC

De GE Cync onderscheidt zich op verschillende gebieden. Om te beginnen is het een slimme A19-lamp, die geen enkele hub nodig heeft. Het enige wat je hoeft te doen is hem in de houder te schroeven en te koppelen met de GE Cync-app. Zodra hij is geïnstalleerd, kun je hem verbinden met de Google Home-app en gebruiken met Google Assistant. De lamp is verkrijgbaar in kleur en verschillende wittinten.

GE CYNC
GE CYNC. (Afbeelding: GE Lighting)

Bestel jouw exemplaar hier

2. Philips Hue Go

Philips Hue heeft eigenlijk geen introductie meer nodig. De slimme verlichting gaat veel verder dan gloeilampen. De Hue Go is een van de beste modellen. Deze werkt volledig draadloos en kan drie uur achter elkaar branden voordat hij moet worden opgeladen. De lampen laten prachtige kleuren zien, maken makkelijk verbinding met Google Assistant en werken buiten net zo goed als binnen.

Bestel jouw exemplaar hier

3. Sengled Smart Light Bulb

Vind je het idee van Philips Hue-lampen leuk, maar wil je iets betaalbaarders? Met deze Sengled-kit krijg je twee A19-lampen en de slimme hub die spraakbesturing met Google Assistant mogelijk maakt. Je kunt de lichten instellen op schema’s, handmatig bedienen en aangepaste scènes maken. Met één hub kun je 64 lampen tegelijk aansluiten.

Bestel jouw exemplaar hier

4. LIFX A19: Google Assistant zonder hub

Veel smart home-enthousiastelingen zijn te spreken over de LIFX A19. En dat is niet zonder reden. De slimme lamp kan namelijk 16 miljoen kleuren, warme en koele tinten wit weergeven. Met een gemiddelde levensduur van ruim 22 jaar, heb je er vrij lang plezier van. Extra handig: De LIFX A19 werkt met Google Assistant, zonder tussenkomst van een hub. Je kunt dus alles bedienen via je smartphone.

LIFX A19
LIFX A19. (Afbeelding: LIFX)

Bestel jouw exemplaar hier

5. Nanoleaf Shapes

De Nanoleaf Shapes is misschien wel een van de coolste slimme lampen die je op dit moment kunt kopen. De verlichting bestaat uit zes- en driehoekige vlakken die je kunt mixen en matchen. Op die manier creëer je een eigen patroon, dat je op elk oppervlak kunt plakken. De lamp straalt 16,7 miljoen kleuren uit en je kunt maximaal 30 losse vlakken aan elkaar verbinden. Gekoppeld met Google Home kun je via Google Assistant de lampen in- en uitschakelen. Ook kun je de lichten laten dimmen en kleuren aanvragen.

Bestel jouw exemplaar hier

Hangend in de lampen: Philips Hue introduceert feestelijke scènes

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen