Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Smartphones 9 nov 2021

Releasedata Samsung Galaxy S22 en S21 FE mogelijk gelekt

De Samsung Galaxy S21 FE en S22 zijn twee van de telefoons waar we deze winter naar uitkijken. Maar wanneer komen ze?

Er gaan al een heel lange tijd geruchten over de Samsung Galaxy S21 FE. De telefoon zou al afgelopen zomer zijn debuut maken, maar ondertussen houdt de Koreaanse fabrikant nog steeds zijn kaken stijf op elkaar. Toch komt er hier en daar wel een nieuwtje naar buiten. Dat geldt overigens ook over de Galaxy S22. Dit keer komt de bekende lekker Jon Posser met nieuws naar buiten over de twee toestellen.

Op deze data kunnen we de Samsung Galaxy S21 Fe en S22 verwachten

Posser doet op Twitter informatie uit de doeken over de lancering van de Samsung Galaxy S22 en S21 FE. Zo vertelt hij de lanceringsdatum, pre-order informatie en de releasedata.

Als eerste komt de Samsung Galaxy S21 FE op de markt. Volgens Posser kondigt de telefoonmaker deze aan op 4 januari 2022. Een week later, op 11 januari moet deze dan te koop zijn. Opvallend is dat er geen pre-orderperiode voor de telefoon is.

De pre-orderperiode is er wel bij de Samsung Galaxy S22. Deze telefoon zien we voor het eerst tijdens een lanceringsevenement op 8 februari 2022. Op dezelfde dag kun je de smartphone bestellen. Als je dat doet heb je ‘m op 18 februari binnen, want dan ligt die in de winkels.

Opvallend

Mochten de telefoons op deze data uitkomen, dan betekent dat er maar iets meer dan een maand tussen zit. Dat is opvallend, aangezien het toch twee telefoons zijn die met elkaar kunnen concurreren. De Samsung Galaxy S21 heeft natuurlijk wat mindere specs, omdat deze is afgeleid van de S21,

De grote vraag is natuurlijk of de informatie van Jon Posser klopt. Hij zit vaak goed, maar ook wel eens fout. Zo had hij het bij het rechte eind over het design van de Pixel 6. Ook zit hij vaak goed bij releases van Apple.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Releasedata Samsung Galaxy S22 en S21 FE mogelijk gelekt
Sluiten