Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Smartphones 26 okt 2021

‘Samsung Galaxy S22 gaat wel heel erg lijken op de iPhone 13’

De Samsung Galaxy S22 en S22+ gaat volgens een lekker wel erg lijken op de iPhone 13. Tenminste, qua uiterlijk van de voorkant.

Samsung en Apple zijn natuurlijk elkaars grootste concurrenten. Toch kijken de twee regelmatig naar elkaar, want ja: beter goed gejat dan slecht verzonnen. Als we lekker UniverseIce moeten geloven doet het uiterlijk van de Galaxy S22 erg denken aan de concurrent. Hij laat op Twitter weten dat het aan de voorkant net een iPhone 13 is, maar dan zonder de bekende notch. Dit komt vooral doordat de Samsung de Infinity-O display heeft.

De Samsung Galaxy S22 gaat lijken op de iPhone 13?

Ook zijn er twee andere overkomsten met het uiterlijk van de iPhone 13. Net zoals de telefoon van Apple krijgt ook deze een plat scherm. Daarnaast krijgt de telefoon symmetrische bezels, wat we natuurlijk ook kennen van de 13.

De beschrijving van de leaker komen voor een groot deel overeen met een video die eerder is uitgelekt. Hierin zagen we een dummy van de Samsung Galaxy S22. Hierop was de platte voorkant al te zien.

Opladen nog sneller met de Ultra?

Eerder bracht lekker UniverseIce al ander opmerkelijk nieuws naar buiten over de Samsung Galaxy S 22 Ultra. De meest luxe uitvoering van de S22 krijgt volgens hem een oplaadsnelheid van 45 watt. De accu is 5.000 mAh groot en is naar verluidt binnen 35 minuten op te laden tot 70 procent van het vermogen. Als dit waar is krijgt de nieuwe telefoon het snelste oplaadvermogen van alle Samsungs. Toch valt het in het niets met de concurrentie. Zo heeft Xiaomi oplaadsnelheden die oplopen tot 12 watt.

Toch moeten we nog wel even wachten voor we zeker weten hoe de telefoon er uit gaat zien. Als alles goed gaat wordt de Samsung Galaxy S22 pas gepresenteerd in januari waarna ze ergens in februari in de winkel verschijnen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Samsung Galaxy S22 gaat wel heel erg lijken op de iPhone 13’
Sluiten