Releasedatum van de Samsung Galaxy S21 is gelekt

Smartphones Jeroen Kraak 8 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Hoewel er al een aantal data rondgingen, weten we nu eindelijk wanneer we de Samsung Galaxy S21 kunnen verwachten.

Het is natuurlijk geen geheim dat de Samsung Galaxy S21 binnenkort verschijn. Sterker nog, het Koreaanse bedrijf heeft een Unpacked-evenement gepland voor 14 januari. In de aankondiging hiervan heeft het al bekendgemaakt dat het een Galaxy gaat onthullen. Hoewel het natuurlijk ook een smartwatch of een tablet kan zijn, is op de afbeelding te zien dat het om een telefoon gaat.

Op deze datum kun je de Samsung S21 verwachten

De datum van de presentatie is natuurlijk al bekend, maar nu weten we ook zo goed als zeker wanneer je de Samsung Galaxy S21 ook daadwerkelijk in je handen kunt hebben. De telefoon komt naar Europa op 29 januari. Een leaker op Twitter refereert speciaal naar Europa. Toch lijkt het dat deze datum niet alleen voor Europa geldt, vermoedelijk is deze datum voor de hele wereld hetzelfde.

Wat het lek echter niet meldt is hoe het zit met een pre-order periode. Een eerdere bron zegt echter dat de Galaxy S21 te pre-ordereren is tussen 15 en 21 januari, een dag na de presentatie dus. Dat is wel een korte tijd, aangezien dat het een periode van vrijdag tot donderdag is. Bij vorige modellen zoals de Galaxy S20 en de Galaxy Note 10 was dit bijna twee weken.

Veel informatie gelekt

Er is al veel informatie gelekt over de Samsung S21 en dus weten we ook waarschijnlijk hoe die eruitziet en wat er onder de motorkap zit. Zo zal het camerasysteem aan de buitenkant een opvallend design hebben.

Eerder zijn er al prijzen van de Samsung Galaxy S21 gelekt. Hier kwam opvallend nieuws uit. De telefoon lijkt namelijk goedkoper te worden dan de S20. Normaal worden telefoons juist duurder dan de introductieprijs van het vorige model. Wil je weten hoeveel je wellicht moet betalen, check dan dit artikel even.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen