De Samsung Galaxy S21 ziet op deze datum officieel het daglicht

Samsung wilt, net als wij bij WANT, het jaar 2021 ontzettend goed beginnen. In de afgelopen weken werd steeds duidelijker dat de Samsung Galaxy S21 voor de deur stond, alleen wisten we nog niet wanneer deze open zou gaan. Maar daar komt vandaag verandering in.

In een online uitnodiging heeft Samsung namelijk bekendgemaakt dat we op 14 januari 2021 een nieuw Unpacked-evenement in de agenda kunnen zetten.

Samsung Galaxy S21 komt eraan!

Het hing al een tijdje in de lucht, maar vandaag schiet de kogel door de kerk. Samsung laat van zich horen en kondigt een gloednieuwe Unpacked evenement aan. Mensen die de afgelopen tijd het nieuws niet gevolgd hebben kunnen nog geen idee hebben wat er aangekondigd wordt, maar de meeste mensen weten genoeg na het zien van de video. De Samsung Galaxy S21 ziet op 14 januari zonder twijfel het daglicht.

Dat is overigens niet alleen iets dat we weten door de berichten die onlangs zijn verschenen, maar ook zeker door de video zelf. Na een flink aantal gelekte beelden hebben we een sterk idee hoe de Samsung Galaxy S21 eruit komt te zien. Met name het camerasysteem is erg opvallend en laten we dat systeem nu toevallig ook terugzien in de trailer.

Opvallend aan het hele verhaal is overigens wel dat de uitnodiging alleen op de Amerikaanse pressroom van Samsung te zien is. De aankondiging van het Samsung Galaxy S21 evenement is nog niet op de Nederlandse website te vinden. De Amerikaanse tijd voor het evenement op 14 januari is 10 AM EST. Dat zou betekenen dat we het evenement om 16:00 uur Nederlandse tijd te volgen is.

Wat kunnen we verwachten?

De vraag die we op 14 januari beantwoord krijgen is natuurlijk wat de Samsung Galaxy S21 precies te bieden heeft. Maar op dit moment is er al een aardig beeld van de smartphone. Sterker nog: er is inmiddels zoveel informatie beschikbaar dat we er met een korte samenvatting niet gaan komen. In de afgelopen maanden is er veel uitgelekt en hebben we ook veel geruchten gehoord over de smartphone. Het zijn berichten die je zeker met een korreltje zout moet nemen, maar het geeft wel degelijk een aardig beeld van het toestel.

Via deze link kom je uit op de pagina waar alle artikelen over de Samsung Galaxy S21 te vinden zijn!

Reageer op artikel:
De Samsung Galaxy S21 ziet op deze datum officieel het daglicht
Sluiten