Met deze Redmi Note-12 serie leg je spectaculaire gebeurtenissen op de beste manier vast

Gesponsord Commerciële Redactie 5 jul 2023
Leestijd: 2 minuten

Met de introductie van de Redmi Note 12-serie heeft Xiaomi een reeks telefoons op de markt gebracht met een wel heel vette camera. En daar werd ook dankbaar gebruik van gemaakt tijdens een spectaculair evenement van partner Red Bull.

Met een geschiedenis van 13 jaar achter zich blijft Xiaomi onvermoeibaar op zoek naar innovaties, hoogwaardige gebruikerservaring en efficiëntie. Ze hebben de kunst geperfectioneerd om opzienbarende producten te ontwikkelen met eerlijke prijzen. Het ultieme doel van het bedrijf is om mensen over de hele wereld te laten genieten van een comfortabeler leven, dankzij de kracht van vernieuwende technologie.

Enkele specs van de Redmi Note-12 serie

De nieuwste Redmi Note serie van Xiaomi bestaat uit telefoons met een fijne gebruikerservaring, gecombineerd met een laag energieverbruik. Die prettige gebruikerservaring wordt nog eens versterkt door het opvallende OLED-scherm van 6,67 inch. Als de omgevingsverlichting verandert, wordt de helderheid van dit display geleidelijk aangepast zonder reflectie. De batterijduur is met bijna anderhalve dag opmerkelijk lang. Daarbij kun je dankzij speciale technologie extra snel laden.

Red Bull Cliff Diving | Romina Amato

Prachtige foto’s

De helderheid van het display komt mooi tot zijn recht als je er foto’s op bekijkt. En met de Redmi Note-12 telefoons zijn echt geweldige foto’s te maken. De telefoons zijn namelijk uitgerust met een camerasysteem met een hoofdlens met hoge resolutie, een ultragroothoeklens en een speciale macrolens.

Redmi
Red Bull Cliff Diving | Romina Amato

Die camera’s werden dan ook volop gebruikt tijdens de spectaculaire Red Bull Cliff Diving World Series, waar Xiaomi een samenwerkingsverband mee had en afgelopen weekend plaatsvond. In het Italiaanse Polignano a Mare doken deelnemers van maar liefst 27 meter hoogte van een cliff. Met de Redmi Note-12 telefoons werden schitterende foto’s gemaakt en ook de deelnemers zelf zagen de kans schoon op een prachtige selfie op duizelingwekkende hoogte.

Redmi
Red Bull Cliff Diving | Romina Amato

Zelf ook een mooi uiterlijk

Je kunt de wereld om je heen dus vanuit alle hoeken en standen op prachtige wijze vastleggen dankzij het camerasysteem van de Redmi Note-12 serie. De telefoons zelf zien er daarbij ook nog eens mooi uit, met hippe kleuren en een plat ontwerp. Met deze telefoon in je handen ben je niet alleen een trendsetter, maar ook een topfotograaf, klaar om de mooiste foto’s te schieten en te delen met iedereen om je heen.

Red Bull Cliff Diving | Romina Amato

 

In samenwerking met Xiaomi

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Relevante artikelen