Zo zie je het Glory-gevecht van Rico Verhoeven deze zaterdag live

Films & Series Jeroen Kraak 28 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Rico Verhoeven zien we zaterdag eindelijk weer terug in de kickboksring. Dit keer niet tegen Jamal Ben Saddik, maar tegen een andere grote rivaal: Hesdy Gerges.

Rico Verhoeven is de grootste kickbokser van dit moment. De kickbokser heeft een enorme staat van dienst en is al jaren ongeslagen. Badr Hari probeerde hem twee keer te verslaan, maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen.

Rico Verhoeven tegen Hesdy Gerges

Oorspronkelijk zou Rico Verhoeven het opnemen in een titelgevecht tegen Jamal Ben Saddik. Die heeft echter een rugblessure opgelopen waardoor hij niet in actie kan komen tegen Verhoeven. Laatstgenoemde heeft echter zijn twijfels over de blessure. Hij denkt dat de Marokkaanse Belg bang is om het tegen hem op te nemen.

Omdat de partij tegen Sadik niet door kan gaan, heeft organisator Glory iets anders bedacht. Om Verhoeven toch iets van een uitdaging te geven is er een speciaal toernooi georganiseerd over wie zich tot kampioen mag kronen. Overigens alleen van dit toernooi, want ook al verliest Verhoeven, dan nog houdt hij zijn titel aangezien het geen Glory Kampioensgevecht is. In totaal doen er vier vechters aan mee. Rico Verhoeven neemt het op tegen Hesdy Gerges, terwijl aan de andere kant van het schema vechten de Nederlander Levi Rigters en de Marokkaan Tarik Khbabez.

Veel meer gevechten

Maar naast dit viermanstoernooi met Rico Verhoeven staan er zaterdag nog veel meer partijen op het programma. Het begint met de kleinere namen en er wordt langzaam naar boven gewerkt. Zo staan er ook drie Glory-titels op het spel. In de Bantamklasse bij de vrouwen (tot 53 kilo) strijdt Tiffany van Soest tegen Aline Pereira. In het lichte zwaargewicht staan Artem Vakitov en Alex Pereira tegenover elkaar en in de welter-klasse is het aan Cédric Doumbé en onze eigen Murthel Groenhart.

Zo zie je het allemaal live

De gevechten in het voorprogramma beginnen om 19:00 uur en de main card is om 20.00 uur te zien. Voorheen kon je Glory nog live zien op Veronica, maar dat is nu niet meer. De twee partijen besloten uit elkaar te gaan.

Toch kun je de gevechten van o.a. Rico Verhoeven wel live bekijken. Glory biedt de avond aan via PPV (oftewel Pay Per View). De gevechten zijn te zien via de site van Glory of Spike via de InPlayer. Daarvoor moet je wel 19,99 euro betalen.

Heb je helemaal niets met vechtsport? Dan kun je natuurlijk ook gewoon gaan Netflixen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen