Jelle van Es
Jelle van Es Games 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Er komt een speciale Rood-Blauwe Nintendo Switch aan

Het afgelopen jaar is andermaal gebleken hoe fijn de Nintendo Switch als spelcomputer is. Het is makkelijk om altijd en overal te gamen, ook al is dat vandaag de dag vooral in huis.

Volgende maand kun je aan de slag met de game Super Mario 3D World + Bowser’s Fury, wat enerzijds een heruitgave is van de leuke avonturengame en anderzijds met Bowser’s Fury nieuwe content biedt. En voor die game komt er een speciale Rood-Blauwe Nintendo Switch aan.

Maak kennis met de Rood-Blauwe Nintendo Switch

Deze Rood-Blauwe Nintendo Switch komt dus tegelijkertijd met de game op 12 februari. Ideaal dus wanneer je op één of andere manier de game nog niet hebt gescoord. Of dat je huisgenoot jouw model heeft ingepikt en je er nu een nieuwe moet hebben. De spelcomputer komt met Rode Joy-Con controllers, die voorzien zijn van blauwe straps en een blauwe houder waar je je Joy-Cons in plaatst wanneer je de game op de televisie speelt. Het rood-blauwe is natuurlijk een mooie knipoog naar Mario, met zijn rode pet en blauwe overal. Hieronder alvast de trailer van de gloednieuwe game.

Dan weer even terug naar de Rood-Blauwe Nintendo Switch. Deze wordt geleverd met een speciale carry-case die, je raadt het al, blauw en rood is. Op die manier blijft je spelcomputer ook netjes wanneer je hem ergens mee naar toe neemt. Tot slot is het opvallend dat het docking station van de spelcomputer ook rood is. Dat is weer iets anders dan de standaard zwarte kleur. Naast de speciale versie van de spelcomputer voor Animal Crossing is dit volgens mij de tweede keer dat een dock gebruik maakt van een andere kleur.

Dit zit er allemaal bij (Afbeelding: Nintendo)

Wees er snel bij

Vaak is het zo dat deze speciale edities van een Nintendo Switch binnen no-time zijn uitverkocht en vervolgens voor hoge prijzen verschijnen op websites als eBay. Wil je meer lezen over alles wat er speelt op de spelcomputer? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!