Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Tech 13 jan 2021

WANT21: stofzuigen wordt een feestje met de Samsung Jet 90 (en wij geven ‘em weg)

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Met vandaag een Samsung Jet 90 steelstofzuiger.

Al de hele week geven we toffe speakers, smartphones, oordopjes en andere gadgets weg. Deze maken je leven een stuk leuker, maar met al die spullen heb je voor schoonmaken geen tijd meer. Gelukkig hebben we daar ook aan gedacht tijdens WANT21. We hebben namelijk een stofzuiger gevonden die het schoonhouden van je huis een stuk makkelijker gaat maken. Dit is de Samsung Jet 90.

Stofzuigen is zo gepiept met de Samsung Jet 90

Wanneer je op zoek bent naar een steelstofzuiger valt er genoeg te kiezen. Het vinden van de juiste is dan ook niet gemakkelijk, want wat heb je nodig? Uiteraard staat zuigkracht hoog op het lijstje, en dat zit met de Samsung Jet 90 wel goed. Deze beschikt namelijk over een hele krachtige motor en een aerodynamisch ontworpen borstel die extreem snel draait. Het resultaat is een zuigkracht tot maar liefst 200 watt.

Samsung Jet 90 winnen 2 WANT21
Stof is nergens meer veilig. (Afbeelding: Samsung)

Iedere dag weer, want dankzij de efficiënte multicyclonische structuur geniet je langer van de maximale zuigkracht. Dit systeem bestaat uit 27 luchttoevoerpunten die zorgen voor een optimale luchtcirculatie. Hierdoor gaat er bijna geen zuigkracht verloren en haalt hij ook nog eens fijne stofdeeltjes uit de lucht. En dat is pas het begin van de schone lucht.

Krachtig en veelzijdig

De Samsung Jet 90 is ook nog eens uitgerust met een vijflaagse HEPA-filtratiesysteem. Eerst verzamelen de cyclonische hoofdfilter en de metalen netfilter alle grote stofdelen. Vervolgens zorgen de multi Cyclone- en microfilter dat ook de kleine deeltjes stof uit de lucht worden gehaald. Wat dan nog overblijft is ultrafijn stof, maar ook daar heeft de Samsung Jet 90 een filter voor. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat 99,999% van de microstofdeeltjes gevangen worden.

Dit maakt de Samsung Jet 90 perfect voor mensen die last hebben van allergieën. Zelfs als zij een groot huis hebben. Deze steelstofzuiger is namelijk voorzien van een 3.000mA batterij. Deze zorgt ervoor dat je 60 minuten lang kunt stofzuigen zonder in te leveren op zuigkracht. Daarnaast kun je de batterij makkelijk wisselen zodat je in één ruk je hele huis schoon kan zuigen.

Samsung Jet 90 winnen 2 WANT21
Perfect voor mensen met allergieën. (Afbeelding: Samsung)

Daarnaast is de Samsung Jet 90 wasbaar, heeft hij een telescopische buis (voor meer ergonomisch comfort) en verschillende opzetstukken. Bijvoorbeeld voor parketvloeren of om mee te dweilen. Meer daarover en meer informatie over de Jet 90 vind je hier op de website van Samsung.

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je weet wat de Samsung Jet 90 te bedoenen heeft, wil je natuurlijk weten hoe je ‘em kunt winnen. We hebben het niet te moeilijk gemaakt:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij deze steelstofzuiger zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15 uur kans op de Samsung Jet 90, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Reageer op artikel:
WANT21: stofzuigen wordt een feestje met de Samsung Jet 90 (en wij geven ‘em weg)
Sluiten