Komt Samsung dit jaar met drie opvouwbare smartphones?

Smartphones Jeroen Kraak 5 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Er gaat een bijzonder gerucht in de rondte over Samsung. Volgens de Korea Herald komt er een goedkopere opvouwbare telefoon.

In augustus komt er een nieuw Unpacked-evenement van Samsung aan. Daar zullen we de nieuwe smartphones en gadgets van het Koreaanse bedrijf zien. We weten door verschillende leaks eigenlijk al wat we kunnen verwachten. De Korea Herald komt echter met een bijzonder gerucht die we nog niet hebben zien langskomen. Zij hebben het over een nieuwe opvouwbare telefoon.

Komt er een extra opvouwbare telefoon?

Dat Samsung volgende maand met een opvouwbare telefoon komt is geen verrassing. Er komen er zelfs twee aan. Wat zo goed als vaststaat is dat de Samsung Galaxy Z Fold 3 en en de Galaxy Z Flip 3 er aankomen. Daar blijft het echter niet bij volgens het Koreaanse medium. De krant heeft het over de Galaxy Z Flip Lite.

Ja, je leest het goed een derde model. Wat bijzonder is, is dat deze variant goedkoper is dan de andere twee. Dat zou opmerkelijk zijn, aangezien eerdere door lekkers al werd gemeld dat de twee nieuwe opvouwbare telefoons tot 20 procent goedkoper zullen zijn dan hun voorgangers.  Volgens de laatste geruchten gaat de goedkoopste variant van de Samsung Galaxy Z Flip 3 959 dollar kosten. Een prijs waarbij je dus zou denken aan een Z Flip Lite.

Geen andere lekker heeft het nieuws over een derde opvouwbare telefoon nog gemeld. We nemen het nieuws dan ook met wat zout.

Samsung Galaxy S20 FE kopen? Je krijgt nu vijftig euro terug!

De Samsung Galaxy Z Flip 3 komt eraan!

Vorige week was het uiterlijk van de Galaxy Z Flip 3 al uitgelekt. De opvouwbare telefoon van Samsung ziet er strak uit. Het model heeft een herkenbaar ontwerp van zijn voorganger, echter is het camerasysteem wel anders.

Wil je meer weten over de opvouwbare telefoon van Samsung? Kijk dan eens even in ons overzicht, zodat je helemaal niets hoeft te missen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen