Dikste deal van de week: Full 4K UD-Samsung bij de Lidl

Deals Dennis Mons 6 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Er is een magisch woord en het is 4K. En in alle eerlijkheid is het verschil tussen je HD-Ready en Full HD-tv echt wel te zien. Maar overstappen naar een nieuwe tv hoeft niet meteen een vermogen te kosten, bewijst Lidl met deze Samsung-deal.

De Samsung GU TU6979UXZG is wellicht een tv die je in huis wilt halen. En het mooie is: hij is in vijf maten verkrijgbaar, van 43″ (voor 489 euro) tot 75″. Dat laatste formaat is wel meteen enorm overigens, maar past gerust ergens.

Lidl stunt met 4K

Nogmaals, een UHD 4K-tv hoeft niet heel veel te kosten. Maar lever je daar op in? Het tegendeel is redelijk waar: je krijgt bijvoorbeeld een Crystal Display met ontzettend standvastige en rijke kleuren bij Samsung. En doordat HDR is ingeschakeld kijk je een film zoals deze bedoeld is.

Bol.com, Samsing, deals
Een 4K-tv voor een prima prijs (Afbeelding: Bol.com)

Mocht je in het duister tasten: 4K is vier keer de resolutie van een Full HD-tv. De maximale resolutie is dan ook 3840 bij 2160 pixels. Met andere woorden: enorm scherp beeld op deze Samsung.

Maar het echt fijne van de tv is dat het een smart-tv is. Mocht je allerlei apparaten nodig hebben voor onder andere YouTube, Netflix of NPO: geen zorgen. Die apps installeer je met gemak op de tv zelf en kan je bedienen met je afstandsbediening. En mocht je een gameconsole of ander multimedia-apparaat willen aansluiten: er zijn twee HDMI-aansluitingen te vinden aan de achterkant.

Samsung stelt: ga groter als je wilt

Het moet gezegd worden dat dit 4K-toestel dus ook in grotere maten te krijgen is, zoals een Samsung 50-inch, 55-inch 65-inch en 75-inch. De aansluitingen zijn niet anders maar het beeldformaat wel.

Een handige kleine tip is dat de tv met enig gemak aan de muur te bevestigen is, dus als je een soundbar onder de tv wilt hebben, is de GU TU6979UXZG een uitstekende deal. Het enige wat je nog moet doen is plantjes neerzetten aan weerszijden om optimaal te genieten van Planet Earth in 4K.

Check hier meer awesome deals van deze week.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen