Peperdure elektrische fiets ook te leasen in Nederland: zoveel kost je dat

Elektrische fietsen Mark Hofman 6 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De elektrische fiets is mateloos populair, maar een mooi modelletje van bijvoorbeeld Cowboy is financieel gezien niet niets. Gelukkig slaat het bedrijf de handen ineen met Grover: de grootste partij in abonnementen voor consumentenelektronica. Tijd om je nieuwe elektrische fiets gewoon keihard te leasen.

Eerlijk is eerlijk: als je een bepaald product niet kan betalen moet je het misschien niet kopen. Maar een elektrische fiets kan, net als een auto, in sommige gevallen broodnodig zijn. Een pittige uitgave die niet iedereen zomaar even doet. Daarom is het ideaal dat Cowboy en Grover met een oplossing komen.

Elektrische fiets Cowboy te leasen in Nederland

De twee partijen maakten de samenwerking al even geleden bekend. In een persbericht meldt Grover dat consumenten in Nederland en België binnenkort los kunnen met een abonnement op een elektrische fiets. Een fiets die geleverd wordt door niemand minder dan Cowboy: het merk dat je kunt kennen van verschillende toffe e-bikes.

Cowboy 4 elektrische fiets
De batterij van de Cowboy 4 (Afbeelding: Cowboy)

De fietsen van Cowboy zijn awesome, maar wel echt aan de prijzige kant. Daarom komt het bedrijf met een leaseconstructie waarmee je de machtige tweewieler op maandelijkse basis betaalt. Je kunt ervoor kiezen om een bepaald model, voor drie maanden, uit te testen of om een deal aan te gaan voor 12 maanden. De keuze is logischerwijs aan jou.

Hoeveel kost het precies?

De vraag die jij natuurlijk hebt is: hoeveel gaat zo’n grapje mij maandelijks kosten? Dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van het model dat je kiest en hoe lang je hem wil rijden.

Een woordvoerder van Cowboy laat aan onze redactie weten dat de CB4 ST, een uitstekend en populair model, je maandelijks zo’n 194,90 kost. In dit geval ga je een contract aan voor 12 maanden die, naar eigen zeggen, ieder moment op te zeggen is. Wil je het populaire model liever uittesten? Dan heb je de fiets voor een bedrag van 319,90 euro per maand.

Elektrische fiets kopen? Dit moet je weten voor je er aan begint!

Interesse in welke modellen je hoeveel kost en wat de voorwaarden van de afspraak zijn? Op de website van Grover lees je er meer over.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen