3 Samsung-telefoons met Android die alleen vandaag goedkoper zijn

Deals Jeroen Kraak 22 mei 2023
Leestijd: 2 minuten

Jouw vrienden van WANT zoeken regelmatig voor jou naar de beste aanbiedingen op het internet. Vandaag zetten we drie Samsung-telefoons met uiteraard Android op een rijtje die veel goedkoper zijn bij Bol.com.

Samsung maakt telefoons in verschillende prijsklassen. De vlaggenschepen zoals de S 23 en de Z Fold 4 zijn natuurlijk erg bekend. Daaronder heb je de A-laag. Android-telefoons die flink goedkoper zijn, maar nog steeds goede specs hebben.

Android-telefoons goedkoper bij Bol.com

Bij Bol.com zijn verschillende Android-toestellen uit de Samsung Galaxy A-lijn goedkoper. Wij nemen de drie beste aanbiedingen met je door. Hier komen ze.

#1 Samsung Galaxy A14 5G

Laten we beginnen met de goedkoopste telefoon in deze lijst. Dat is de Samsung Galaxy A14 met 5G. Dit toestel draait op 5G en heeft een 6.6-inch scherm.

Met de 5000 mAh-batterij houd je het makkelijk een dag vol. De telefoon zelf heeft een opslag van 64GB, maar deze is gemakkelijk uit te breiden met een microSD-kaart. Aan de zijkant vind je een vingerafdrukscanner zodat dit Android-toestel altijd goed beveiligd. Je hebt ‘m nu met 50 euro korting voor 179 euro.

Samsung Galaxy A 14 5G Bol.com
Het toestel. (Afbeelding: Samsung)

#2 Samsung Galaxy A34 bij Bol.com

Net als de voorgaande telefoon heeft ook de Samsung Galaxy A34 een 6.6-inch scherm en Android 13. Toch zijn er best wel wat verschillen tussen de toestellen. Zo heeft deze een Amoledscherm in plaats van LCD en net wat betere camera’s.

Onder de motorkap zit een Octa core-processor en 6GB RAM. Normaal kost dit Android-toestel bij Bol.com 389 euro, maar alleen vandaag heb je ‘m voor 317 euro.

Samsung Galaxy A34 Bol.com
De A34 5G (Afbeelding: Samsung)

#3 Samsung Galaxy A54

Als laatste in deze lijst ook meteen de duurste Android-telefoon van dit rijtje. De Samsung Galaxy A54 heeft een batterij van 5000 mAh en Octa core-processor met 8 Gb RAM. Het Amoledscherm heeft een verversingssnelheid van 120 Hz, waardoor je Netflix-serie heel vloeiend wordt afgespeeld.

Aan de achterkant van dit toestel vind je drie camera’s met verschillende functies zoals beeldstabilisatie, nachtmodus, optische zoom en portretmodus. Op dit toestel zit nu een korting van 100 euro, waardoor je nog maar 389 euro betaalt.

Samsung Galaxy A54 Bol.com
de A54. (Afbeelding: Samsung)

Google en Samsung gaan lekker, maar hoe zit het met de opvouwbare iPhone?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen