Samsung dropt Fold 6 en Flip 6 op 10 juli tijdens nieuw Galaxy Unpacked-evenement

Smartphones Mark Hofman 26 jun 2024
Leestijd: 1 minuut

Samsung heeft de uitnodigingen voor Galaxy Unpacked 2024 verstuurd. Het Zuid-Koreaanse bedrijf onthult op 10 juli de nieuwe Z-serie in Parijs.

‘Galaxy AI gaat weer grenzen verleggen. Maak je klaar voor de ontdekking van de kracht van Galaxy AI, die nu is ingebouwd in de nieuwste Galaxy Z-serie en het gehele Galaxy ecosysteem’, dat is het bericht dat de redactie van WANT vanmorgen in de inbox kreeg. Met andere woorden: op 10 juli gaan we naar Parijs om opnieuw een Samsung Galaxy Unpacked-evenement bij te wonen.

Op de officiële website van Samsung, de Newsroom en het YouTube-kanaal van het bedrijf is op 10 juli een livestream te vinden.

Samsung Galaxy Unpacked: Fold 6, Flip 6 en meer

Tijdens Samsung Galaxy Unpacked 2024 kunnen we verschillende nieuwe producten verwachten. Het ligt volledig in lijn der verwachting dat we de Galaxy Z Fold 6 en Galaxy Z Flip 6 voor het eerst kunnen zien. De twee opvouwbare smartphones zijn de opvolgers van de modellen van vorig jaar (het WK Open Deuren Intrappen is weer begonnen 😅).

Dat de toestellen zouden komen, wisten we en door verschillende geruchten weten we ook al enigszins wat we daarvan kunnen verwachten. Zo schreven we eerder deze week nog over het feit dat de Galaxy Z Fold 6 waarschijnlijk de Galaxy S24 Ultra volgt op de minst positieve manier.

Maar goed, dat is voor latere zorg. Later vandaag zullen we nog een recap schrijven van alle geruchten rondom de nieuwe producten, zodat we allemaal weten wat we kunnen verwachten. Hou de website dus goed in de gaten!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen