Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Tech 14 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy S22 verschijnt binnenkort in deze nieuwe kleur

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan verschijnt de Samsung Galaxy S22 binnenkort in een nieuwe kleurenvariant. De telefoon is reeds zes maanden beschikbaar, maar dat betekent niet dat het bedrijf er al klaar mee is. Mocht je nog op zo’n model azen, dan krijg je binnenkort dus wellicht een extra optie.

De nieuwe kleurenoptie is gelekt via de website van Winfuture. Daar komen we een Samsung Galaxy S22 tegen in de kleur genaamd Bora Purple. Het is een zachte paarse kleur, eentje die we niet vaak tegenkomen op een smartphone. Je telefoon valt dan wel lekker op, iets dat we kunnen waarderen op de redactie.

Paarse Samsung Galaxy S22

Laten we eerlijk zijn: heel veel smartphones lijken tegenwoordig op elkaar. De camera’s zitten op dezelfde plek, de schermen zijn even groot en ook de USB-C-poort is straks overal hetzelfde. Met verschillende kleurenopties kun je als fabrikant nog een beetje afwisseling aanbieden, terwijl jij je stijl kunt laten spreken.

Paarse Samsung Galaxy S22
Paarse Samsung Galaxy S22 (Afbeelding: Samsung)

Het maakt overigens niet uit welk model je op de kop wil tikken in deze kleur: Bora Purple is beschikbaar voor de Samsung Galaxy S22, S22+ en de S22 Ultra. Later dit jaar verschijnen er mogelijk ook andere producten in deze kleur. Denk dan aan de Galaxy Buds 2 Pro, Galaxy Z Fold 4 en Z Flip 4.

Geen vreemde zet

Dit is overigens geen vreemde zet van Samsung. Hoewel we deze kleur paars niet vaak tegenkomen op smartphones, zagen we hem vorig jaar ook al schitteren op de Galaxy S21-serie. Destijds had de cameramodule een gouden accent, waardoor het geheel toch iets meer pazazz kreeg.

Het wachten is nu totdat Samsung de kleur officieel aankondigt en beschikbaar maakt. Volgens Winfuture moet dat in de komende weken gebeuren, maar een harde releasedatum hebben we nog niet. Ook is het natuurlijk nog maar de vraag of deze kleurenoptie naar Nederland of België komt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Winfuture

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!