Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 9 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Zo kijjk je vandaag live naar de onthulling van de Samsung Galaxy S22

Het is 9 februari 2022 en dat betekent dat het eindelijk tijd is voor de Samsung Galaxy S22-serie! Na maanden van geruchten, speculaties en lekken, toont Samsung eindelijk wat de nieuwe toestellen ons te bieden zullen hebben.

Vanmiddag om 16:00 uur Nederlandse tijd gaat de presentatie van de Samsung Galaxy S22 van start. Jij kunt die presentatie, geheel gratis, vanaf de voorste rij meemaken. In dit artikel vertellen we je hoe je dat doet.

Samsung Galaxy S22 onthulling volgen

De Samsung Galaxy S22-serie is reden genoeg voor het bedrijf om groots uit te pakken. Sinds het ontbreken van de Galaxy Note is de S line-up dé serie van het jaar voor het Zuid-Koreaanse bedrijf. Daarom zorgt het ervoor dat iedereen die interesse heeft kan zien wat de smartphone je in 2022 te bieden heeft.

De presentatie gaat om 16:00 uur van start en is te volgen op de officiële kanalen van Samsung. Denk hierbij dus aan YouTube, Twitter, TikTok en de Newsroom. Daarnaast is de Galaxy S22-serie ook via Facebook, Reddit, en Twitch te zien.

Samsung Galaxy S22
The Epic Standard (Afbeelding: Samsung)

Samsung gaat dit keer ook los in de metaverse, waar jij als consument ook iets aan zou kunnen hebben. Je kunt met de juiste middelen inloggen of een account maken op Decentraland.

Wat kunnen we verwachten?

In de afgelopen maanden zijn we praktisch doodgegooid met informatie over de Galaxy S22. We weten dat de vlaggenschipserie bijvoorbeeld niet persé goedkoper wordt en dat hij wederom uit drie verschillende toestellen bestaat. Het reguliere model en Plus-model zullen bekend voorkomen, maar de Galaxy S22 Ultra doet het net even anders.

De komst van die smartphone lijkt namelijk ook het afscheid van een andere icoon te zijn. De Samsung Galaxy Note werd vorig jaar over geslagen en zal, als we de Samsung Galaxy S22 Ultra goed bekijken, ook in 2022 niet meer terugkeren.

Samsung Galaxy S22 komt er officieel aan, maar er is ook slecht nieuws

Meer weten? Check dan zeker even het bovenstaande artikel of deze pagina op onze website.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!