Samsung Galaxy S23 op straat: zo ziet de Android-telefoon eruit

Smartphones Mark Hofman 12 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy S23 laat nog heel even op zich wachten, maar veel geheimen zal de Android-telefoon niet meer hebben. Nadat er verschillende specificaties van straat geplukt konden worden, lijkt nu het marketingmateriaal van het toestel te zijn uitgelekt.

Nadat eerder deze week de releasedatum van het nieuwe vlaggenschip bekend werd, zien we vandaag hoe Galaxy S23 er precies uit komt te zien. Net zoals voorgaande jaren het geval was, lekte het materiaal voor marketingdoeleinden dus ook in 2023 uit. Oef!

Samsung Galaxy S23 nu al op straat

Zowel het ontwerp als de verschillende kleurenopties zijn sinds vandaag online in te zien. Dat hebben we te danken aan de Duitse website WinFuture die het feestje, voor Samsung, wel vaker verpest. Op 1 februari is het pas officieel, maar de Samsung Galaxy S23 heeft qua ontwerp weinig geheimen meer voor je.

Het gaat zoals gezegd om de officiële marketing-renders die Samsung vanaf volgende maand gaat gebruiken. Daarop is dus goed te zien welk camerasysteem het Zuid-Koreaanse bedrijf hanteert en hoe het toestel er vanuit bepaalde hoeken uitziet.

Mochten de beelden daadwerkelijk officieel zijn (korreltje zout kan nooit kwaad) dan doet de Samsung Galaxy S23 iets anders dan zijn voorganger. Waar vorig jaar alleen de Ultra geen camera-eiland meer met zich meedroeg, lijken nu alle modellen uit de Android-telefoonlijn voorzien te worden van het ontwerp.

Verder lijken de modellen veel op degene die we in 2022 te zien kregen. Op dat gebied weinig verrassingen, dus.

Wanneer krijg je de Android-telefoon te zien?

Het complete plaatje lijkt steeds helderder te worden, maar officieel is de informatie nog niet. Daarvoor moet je nog heel even geduld hebben tot Galaxy Unpacked: het evenement waar de Samsung Galaxy S23-serie het daglicht zal zien.

Op woensdag 1 februari 2023 vind het evenement live plaats vanuit San Francisco. Benieuwd wat je allemaal nog meer moet weten over Galaxy Unpacked? Jeroen praat je in het onderstaande artikel helemaal bij.

Samsung Galaxy S23 lekt uit: alles over de kleurenopties (en meer)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen