Samsung Galaxy S23 lekt uit: alles over de kleurenopties (en meer)

Smartphones Jeroen Kraak 2 jan 2023
Leestijd: 2 minuten

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en er is weer nieuws over de Samsung Galaxy S23. Dit keer weten we meer over de opslagcapaciteit en de verschillende kleuren waarin het toestel verschijnt.

De Samsung Galaxy S23 en S23+ moet volgens de geruchten ergens in februari verschijnen. Het is dus logisch dat de geruchtenmolen op volle toeren draait. Nu zijn er een aantal nieuwe berichten die we graag met jou delen.

De kleuren van de Samsung Galaxy S23

Natuurlijk zijn specs belangrijk, maar iets waar je continu mee te maken hebt, is de kleur. Je wil natuurlijk dat jouw telefoon er flitsend uitziet. Dat is zeker het geval met de Samsung Galaxy S23, want de kleuren zijn nu uitgelekt door Twitteraar Ahmed Qwaider.

Het opmerkelijkste is dat de toestellen niet in het wit verschijnen. Dat was het afgelopen jaar nog wel het geval. Goed, we kunnen het beter hebben over de kleuren die wel beschikbaar zijn.

De Samsung Galaxy S23 en S23+ verschijnen in vier verschillende kleuren. Je kunt kiezen uit Phantom Black, groen, lavendel en cream. Dat hoeft overigens nog niet alles te zijn. Net zoals afgelopen jaar kan Samsung ervoor kiezen om exclusieve kleuren via de eigen website te verkopen.

Meer opslagruimte

Maar dat is niet het enige nieuws dat over de Samsung Galaxy 23 naar buiten is gekomen. Ook details over de RAM en opslag zijn bekendgemaakt door dezelfde Twitteraar.

Volgens Qwaider krijgen de Samsung Galaxy S23 en S23+ standaard een intern geheugen van 256 GB. Bij de S23 Ultra komen daar de opties 512 GB en 1 TB bij.

Een verschil is ook te zien in het RAM-geheugen. De S23 en S23+ krijgen ieder 8 GB RAM mee. Voor de S23 Ultra is dit 12 GB RAM.

Eerdere leaks

Eerder kwamen er al andere nieuwtjes naar buiten over de Samsung Galaxy S23 en diens varianten. Zo draaien de toestellen op het op Android 13-gebaseerde One UI 5.1, waardoor je jouw vergrendelscherm nog makkelijker aanpast.

Ook weten we al wat er onder de motorkap ligt. De toestellen draaien op een Snapdragon 8 Gen 2 processor. Bovendien hebben alle toestellen een plat scherm. De S23 en S23+ hebben gebogen hoeken. Die van de Ultra zijn juist scherper.

Hoe Samsung zorgt voor het Dynamic Island op jouw iPhone 14 Pro

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen