Samsung Galaxy Unpacked 2021: zo kijk je vandaag live naar het evenement

Smartphones Mark Hofman 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is deze week niet alleen de week van CES 2021, maar ook de week van Galaxy Unpacked 2021. Samsung organiseert een speciaal evenement voor een aantal grote aankondigingen.

De geruchten van de laatste maanden liegen er niet om: we kunnen morgen veel verwachten van Samsung. Maar hoe kan jij de livestream volgen?

Samsung Galaxy Unpacked 2021

Het is inmiddels duidelijk dat we morgen een nieuw vlaggenschip kunnen verwachten. De geruchten en lekken hebben inmiddels wel uitgewezen dat de Samsung Galaxy S21 morgen het daglicht ziet. Officieel gezien hebben we natuurlijk nog geen idee, dus we krijgen morgen om 16:00 uur te zien of de geruchten ook echt klopte. Mocht dat daadwerkelijk het geval zijn dan kunnen fans van het merk zich opmaken voor een nieuwe vlaggenschipserie.

We moeten het nieuws op dit moment nog met een klein korreltje zout nemen, maar de verwachting is dat Samsung ook dit jaar drie toestellen gaat tonen. Zo kunnen we naar alle waarschijnlijkheid de Galaxy S21, S21+ en S21 Ultra verwachten. Wat de smartphones daadwerkelijk te bieden hebben is natuurlijk nog niet bekend, maar door de geruchten hebben we een aardig idee. Benieuwd naar alles wat we weten? Check dan zeker even deze pagina met alle berichten van de afgelopen paar maanden.

Naast de komst van de Galaxy S21 worden ook de Galaxy Smart Tags verwacht. Het gaat om trackers die je aan je spullen kan hangen, zodat je deze nooit meer kwijt bent. Mocht Samsung de gadget daadwerkelijk onthullen morgen, dan heeft Apple al concurrentie voordat het zijn eigen product überhaupt op de markt heeft gebracht. Het gerucht gaat dat het bedrijf met de AirTags komt, maar op dit moment zijn ze nog niet aangekondigd. Wat dat betreft kan Samsung, na maanden van geruchten en speculatie, de voorsprong pakken in deze strijd.

Zo kan je de livestream volgen

Er is dus al redelijk wat bekend over wat Samsung gaat laten zien tijdens Galaxy Unpacked 2021. Maar wat er daadwerkelijk getoond gaat worden zien we morgen om 16:00 uur. Gelukkig is het ook voor jou mogelijk om de livestream te volgen via de website van Samsung. Daar kun je op de Galaxy Unpacked knop klikken om naar de stream te gaan.

Wanneer de stream ook te zien is op YouTube werken we dit artikel bij en zetten we deze in het artikel.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen