WANT21: de Sony WH-1000XM4 is onze favoriete koptelefoon (en jij kan hem winnen!)

Gadgets Mark Hofman 14 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Het jaar 2020 is eindelijk achter ons en we kunnen vol frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Op de een na laatste dag geven we onze favoriete koptelefoon weg: de Sony WH-1000XM4!

In de afgelopen paar jaar wist Sony de koptelefoon markt te domineren met de WH-1000XM3. Een favoriet van veel mensen, waardoor de hype rondom de nieuwe WH-1000XM4 zeker geen verrassing was. En vandaag geven we hem gratis weg!

De Sony WH-1000XM4: onze absolute favoriet

De Sony WH-1000XM4 is op dit moment onze favoriete koptelefoon. We zeggen niet dat dit de allerbeste koptelefoon van de markt is, maar hij is zeker het populairst. Dat heeft zeker niet te maken met het prijskaartje van €341, maar wel degelijk met datgeen wat hij te bieden heeft. De koptelefoon biedt namelijk niet alleen een goede geluidskwaliteit, maar is ook uiterst gebruiksvriendelijk te noemen.

De geluidskwaliteit van de Sony WH-1000XM4 staat vaak ter discussie. De ene persoon vindt het geweldig, waar de ander zich kapot kan ergeren. Wij zijn persoonlijk erg fan van deze koptelefoon, omdat hij het beste van verschillende werelden biedt. Zo is dit op het gebied van de geluidkwaliteit bijvoorbeeld echt niet zo goed als de Apple AirPods Max, maar is hij wel beter dan gemiddelde consumentenkoptelefoon. Hij staat wat dat betreft aan de top van de markt in zijn klasse. Tel daar vervolgens de gebruiksvriendelijkheid bij op en je weet wat je in huis haalt.

Sony WH-1000XM4
De nieuwe koptelefoon (Afbeelding: Sony)

De Sony WH-1000XM4 biedt namelijk de beste noise-cancellation van de markt, beschikt over een goede Ambient Mode en is uiterst compact. Daarnaast beschikt je ook over een accu die heerlijk lang meegaat. Zo doe je met een volle lading 30 uur met de koptelefoon en is hij ook nog snel opgeladen! Benieuwd wat we ervan vonden? Check dan zeker onze review!

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je een beetje weet wat de Sony WH-1000XM4 te bieden heeft wil je natuurlijk weten hoe je de koptelefoon kunt winnen. Het is eigenlijk best simpel:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15uur kans op de Sony WH-1000XM4, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen