Wesley Akkerman
Wesley Akkerman Tech 13 okt 2021

Samsung Galaxy Unpacked Part 2: wat krijgen we 20 oktober te zien?

Dit jaar mogen we rekenen op nog een Samsung Galaxy Unpacked-evenement van de Zuid-Koreaanse fabrikant. Deze vindt plaats op 20 oktober. Die datum is interessant, aangezien zowel Apple als Google in de dagen ervoor nieuwe producten presenteren. Galaxy Unpacked Part 2 begint volgende week woensdag om vier uur in de middag.

Volgende week wordt het dus druk qua aankondigingen. Apple organiseert het Unleashed-evenement, dat mogelijk in het teken staat van de nieuwe MacBook Pro’s. En dinsdag is Google aan de beurt, die dan de aandacht richt op de nieuwe Pixel 6 en mogelijk nog wat andere producten.

Samsung Galaxy Unpacked Part 2

Het is niet helemaal duidelijk wat Samsung gaat doen op 20 oktober. In de begeleidende tekst bij de uitnodiging staat iets over de kleurrijke levens van mensen en over individualiteit. Mogelijk presenteert het bedrijf dus producten die je kunt personaliseren, maar dan doen we ons best om tussen de regels door te lezen.

Iets concreets hebben we dus nog niet. De aankondiging kan daarom van alles betekenen. Misschien lanceert Samsung wel een middel waarmee we zelf de kleuren van onze Galaxy-smartphones bepalen. Logischer is misschien wel de presentatie van de Galaxy S21 Fan Edition, die nu al maanden op zich laat wachten.

Galaxy S21 Fan Edition

De Samsung Galaxy S21 FE is een telefoon die al een tijdje in het voorgeborchte hangt. Door de aanhoudende chiptekorten lijkt de telefoon steeds uitgesteld te worden. Maar volgens de laatste geruchten komt het toestel er nog steeds aan. Dat kan in januari gebeuren en anders misschien dus wel deze maand.

De Fan Editions van de Galaxy-smartphones zijn bedoeld om het merk en de individualiteit te vieren, dus dat is mogelijk voor Samsung reden voor een feestje. Wat het ook wordt, we gaan het vanzelf zien. De vraag is nu hoe groot de impact van de aankondiging is, na al het spierballenvertoon van Apple en Google in de dagen ervoor.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Samsung

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Samsung Galaxy Unpacked Part 2: wat krijgen we 20 oktober te zien?
Sluiten