Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Gadgets 2 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

Samsung Galaxy Watch: eerste foto’s Wear OS uitgelekt

De Samsung Galaxy Watch 4 komt er binnenkort eindelijk aan. Nu zijn de eerste foto’s van het OS op het apparaat uitgelekt.

Volgende week is het Samsung Galaxy Unpacked evenement. Tijdens de presentatie zien we naar alle waarschijnlijkheid een aantal nieuwe telefoons, maar daarnaast ook de Galaxy Watch.

De nieuwe Samsung Galaxy Watch 4

Eigenlijk ligt alles al op straat wat betreft het evenement van Samsung. We weten inmiddels wel wat er allemaal voorbij gaat komen. Zo is het al bekend dat er twee varianten van de Samsung Galaxy Watch uitkomen. Dat is de gewone variant en de Gaalxy Watch 4 Classic. Plaatjes van die twee gadgets zijn al uitgelekt. Nu zien we voor het eerst ook een glim van het nieuwe smartwatch OS van Samsung en Google.

Twee foto’s van de nieuwe Samsung Galaxy Watch 4 zijn namelijk uitgelekt. 91mobiles plaatste de kiekjes waarin we een zwarte en zilveren smartwatch zien met ronde bezels. Het ontwerp zagen we al eerder en dat lijkt ie van de Classic te zijn. Wat echter nieuw is, is dat de horloges aan staan.

Samsung Galaxy Watch 4 Classic
De Samsung Galaxy Watch 4 Classic. (Afbeelding: 91Mobiles)

Een nieuw besturingssysteem

Een foto van het besturingssysteem van de Samsung Galaxy Watch klinkt wellicht niet bijzonder, maar is dat wel. De vorige smartwatch van het Koreaanse merk werkte nog met Tizen. Nu voegt het Google Wear OS en Tizen samen, waardoor de smartwatch nog beter moet presteren. Zo beloven de twee betere batterijduur, snellere laadtijden voor apps en nog vele andere dingen.

Samsung Galaxy Unpacked staat gepland voor 11 augustus. Naast de Samsung Galaxy Watch 4 zien we waarschijnlijk de S21 FE en de twee nieuwe opvouwbare telefoons van het Koreaanse merk. Als laatste zullen ook de Galaxy Buds 2 aan bod komen.

Zo zie je Galaxy Unpacked

We hebben alle verwachtingen in dit artikel op een rijtje gezet. Het evenement vindt op 11 augustus plaats om 16.00 uur Nederlandse tijd. Ten tijden van Samsung Galaxy Unpacked zullen we een artikel op onze website plaatsen waarin je de livestream live zelf kunt kijken.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!