Samsung Galaxy Unpacked 2021: dit verwachten we van het evenement

Gadgets Jeroen Kraak 21 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Op 11 augustus 2021 vind Samsung Galaxy Unpacked 2021 plaats. Het Zuid-Koreaanse bedrijf zal een hoop nieuwe producten laten zien, maar welke producten zijn dat precies?

Samsung Galaxy Unpacked 2021 is het evenement voor de echte Samsung- en techliefhebber. Tijdens het evenement toont het Zuid-Koreaanse techbedrijf haar nieuwe producten die de aankomende tijd verschijnen. Wellicht heb je al wat nieuws meegekregen, maar wellicht niet alles. Wij laten je weten wat wij van de presentatie verwachten.

De Samsung Galaxy Z Fold 3, Z Flip 3 en de S21 FE

Laten we beginnen bij de apparaten waar de meeste mensen op zitten te wachten: de nieuwe telefoons. Tijdens de presentatie van Samsung zien we waarschijnlijk drie modellen. Natuurlijk zijn er de twee opvouwbare telefoons: de Samsung Galaxy Z Fold 3 en de Galaxy Z Flip 3. Ook komt waarschijnlijk de Samsung Galaxy S21 FE naar voren, het goedkopere model van het huidige vlaggenschip van de Koreanen.

Samsung Galaxy Z Flip 3
De Samsung Galaxy Z Flip 3. (Afbeelding: GizNext)

De Galaxy Watch 4 en Classic

Maar het blijft niet alleen bij telefoons, ook zullen verschillende andere gadgets de revue passeren. Zo komt er ook twee nieuwe modellen van de Samung Galaxy Watch aan. Naast de relatieve Galaxy Watch 4 komt er ook een Classic-editie uit. Terwijl de ‘normale’ Galaxy Watch 4 er vrij sportief uitziet, lijkt de Classic wat meer op een klassiek horloge dat je prima bij elke gelegenheid kun dragen. Van de twee modellen komt er vermoedelijk een 42, 44 en 46 mm uitvoering.

Samsung Galaxy Watch Active 4
De Samsung Galaxy Watch 4 in vier kleuren. (Afbeelding: OnLeaks/GizNext)

Nieuwe Galaxy Buds

Tijdens de presentatie komen waarschijnlijk ook nieuwe oordopjes aan bod. Het gaat op de Galaxy Buds 2. De details van de oordopjes zijn al uitgelekt in een betaversie van een app die met de headset moet gaan werken, meldt XDA Developers.

Samsung Galaxy Buds 2
De Galaxy Buds 2 (Afbeelding: 91Mobiles)

Samsung Galaxy Unpacked 2021: zo kun je kijken

Samsung heeft vanmorgen aangekondigd dat Samsung Galaxy Unpacked 2021 op 11 augustus te zien is. Het evenement is via YouTube te volgen en vindt om 16:00 uur Nederlandse tijd plaats. Ten tijden van het evenement zullen we op onze website een artikel plaatsen, waarin je de livestream zelf kunt bekijken.

Tot die tijd: hou zeker even deze pagina in de gaten!

Update 21 juli: bekendmaking Samsung Galaxy Unpacked 2021 toegevoegd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen