Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 2 aug 2021

Videoland: deze nieuwe films en series zie je op de streamingdienst

Videoland komt met een hoop nieuwe films en series in augustus. Wij zetten ze voor jou op een rij zodat je niets hoeft te missen.

Het is inmiddels augustus en hoewel je bij deze maand aan zomer denkt is het nog erg grijs. Omdat je dus niet altijd buiten kunt zitten, ga je vast wel een streampje aanzetten. Videoland staat nog altijd op de tweede plaats als populairste streamingdienst in Nederland achter Netflix. Wij vertellen je wat je deze maand kunt verwachten.

Grown-ish S1 t/m 3 – 2 augustus

Grown-ish is de spin-off van Black-ish. In deze serie op Videoland zie je het leven van Johnsons’ oudste dochter Zoey op de universiteit. Nu ze het huis verlaten heeft, loopt niet alles volgens plan.

Overspel S1 t/m 3 – 3 augustus

De jonge succesvolle officier van Justitie Iris raakt verlieft op Willem, een advocaat voor een grote vastgoedmagnaat. Je raadt het al: er komt een loyaliteitskwestie. In deze serie op Videoland spelen onder andere Sylvia Hoeks en Fedja van Huêt.

Canada’s Drag Race S1 – 3 augustus

Krijg je niet genoeg van Ru Paul’s Dragrace? Dan kun je nu naar de Canadese variant kijken op Videoland. In de show strijden tien drag queens met elkaar om de beste van Canada te worden.

Drag Race Holland – 6 augustus

Hebje Canada’s Drag Race in één ruk uitgekeken? Dan kun je meteen verder met de Nederlandse versie. Deze is exclusief te zien op Videoland. Wekelijks komt er een nieuwe aflevering online.

Costa del Crime – 12 augustus

Van ons eigen landje nemen we het vliegtuig naar Spanje. Misdaadjournalist Mick van Wely neemt de kijker mee naar Spanje: de favoriete speeltuin van de Hollandse penoze. Van Wely legt de drugsroutes bloot, jaagt samen met de politie op drugsboten en gaat mee met politieacties.

Bridesmaids – 14 augustus

Heb je zin in een slechte romantische komedie op Videoland? Dan is deze film ideaal. Anne gelooft niet in de liefde en is altijd blut. Als ze als getuige voor een bruiloft wordt gevraagd gaat ze op een wilde trip.

Dokter Roman – 19 augustus

Natuurlijk ligt Goede Tijden Slechte Tijden stil tijdens de zomer. Kun je toch niet genoeg krijgen van de soap, dan kun je deze miniserie kijken. Deze nieuwe huisarts in Meerdijk wordt verdacht van het stalken van zijn ex. Door middel van flashbacks zien we wat er echt is gebeurd.

Grand Prix Zandvoort – 23 augustus

Eindelijk komt de Formule 1 weer naar Nederland met de Grand Prix van Zandvoort. In deze vierdelige documentaireserie zien we wat er allemaal vooraf is gegaan. We zien beelden van races uit het verleden en de miraculeuze terugkeer op Videoland.

City of Lies – 27 augustus

In de verfilming van dit waargebeurde misdaadverhaal zien we Johnny Depp en Forest Whitaker die de moord op de bekende rapper The Notorious B.I.G. proberen op te lossen. Ze komen in een netwerk van corruptie en leugens terecht.

Crimson Peak – 29 augustus

Edith groeit op in het Victoriaanse tijdperk, maar ze wil meer zijn dan een huwbare vrouw. Ze zet alles op alles op schrijver te worden. Ze wordt verliefd op Thomas Sharpe, een mysterieuze vreemdeling. In deze serie zie je onder andere Tom Hiddleston die je wellicht kent van Loki. Nu zie je hem op Videoland

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Videoland: deze nieuwe films en series zie je op de streamingdienst
Sluiten