Amazon heeft perfecte deal voor deze opvouwbare Samsung-smartphone

Deals Jeroen Kraak 6 feb 2023
Leestijd: 2 minuten

Een week nadat de Samsung Galaxy S23 in het leven werd geroepen, stunt Amazon deze week met een ouder model. Zo stort de webwinkel een flinke lading korting over één van de opvouwbare smartphones van Samsung.

Samsung komt twee keer per jaar met vlaggenschepen op de proppen. Terwijl de winter gereserveerd is voor de S-serie, is het in de zomer tijd voor de opvouwbare toestellen. Afgelopen zomer kwam het Koreaanse bedrijf met nieuwe versies van de Fold en Flip. Die laatste kun je nu flink goedkoper krijgen. Hij kost zelfs nog minder dan de S23.

Amazon stunt met de Samsung Galaxy Z Flip 4

Heb je al een lange tijd de wens om een opvouwbaar toptoestel te hebben. Dan is dit het moment om er een aan te schaffen. Het toestel werd gelanceerd met een startprijs vanaf 1.009. Deze ligt nu gelukkig een stuk lager. Zo betaal je bij Amazon op dit moment maar 798 euro. Dat is dus 200 euro minder, waardoor je ‘m nu niet meer kunt laten liggen.

De grote vraag is natuurlijk wat je voor nog geen 800 euro krijgt. Zoals mijn collega Dennis het verwoordt: een bijzonder sexy en elegant toestel dat tevens stevig is.

Dat klinkt natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar natuurlijk ben je ook benieuwd welke specs er onder de motorkap van de Samsung Galaxy Z Fold 4 zitten. De telefoon draait op een Snapdragon 8+ Gen 1 octacore-processor met 8 GB RAM-geheugen. Het draait dus als een tierelier.

Samsung Galaxy Z Flip 4
Flippin’ cool (Afbeelding: Mark Hofman / WANT)

Genieten van goed beeld

Dat is de binnenkant, tijd voor de buitenkant. Je wil natuurlijk wel op een goed scherm naar je favoriete serie op Disney+ of Netflix kijken. De Samsung Galaxy Z Fold 4 heeft een Full HD-scherm met een verversingssnelheid van 120Hz.

Natuurlijk kun je er ook prima foto’s mee maken. Zo laten de camera’s 65 procent meer licht binnen dan diens voorganger. Aan de achterkant zitten een 50 mp, 12 mp en 10 camera. De selfiecamera is goed voor 10 mp.

Samsung Galaxy S23 officieel: alles wat je wilt weten over de Android-smartphones

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen