‘Samsung Galaxy Z Flip 4 krijgt flink aantal bijzondere kleuren’

Tech Wesley Akkerman 24 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Het lijkt erop dat de Samsung Galaxy Z Flip 4 mag rekenen op een flink aantal kleurenopties, zo laat een analist weten. Hoewel de smartphoneserie best innovatief te noemen is vanwege het vouwbare design, veranderde de Zuid-Koreaanse fabrikant verder bar weinig aan het ontwerp. Kleurenopties kunnen de leegte vullen.

Daarnaast speelt natuurlijk mee dat de Samsung Galaxy Z Flip een andere doelgroep heeft dan andere telefoons van dit merk. Het bedrijf mikt op jonge mensen, voornamelijk vrouwen, die weinig ruimte in hun tas hebben. Ze zijn op zoek naar compacte apparaten, en de Galaxy Z Flip (4) kan die rol dan uiteraard vervullen.

Kleurenopties voor de Samsung Galaxy Z Flip 4

Jonge mensen vinden het bovendien belangrijk om hun eigen stijl uit te kunnen dragen. En smartphones zijn daar – wellicht op de iPhone na – helemaal niet zo goed in. Ze zijn veelal zwart, wit of grijs en lijken ontzettend veel op elkaar. Meerdere kleurenopties voor een hippe telefoon is in dat licht dus helemaal geen vreemd idee.

Dat de Samsung Galaxy Z Flip 4 mogelijk mag rekenen op meer kleurenopties, komt niet uit de lucht vallen. Displayanalist Ross Young, met connecties in de smartphone-industrie, meldt dit namelijk op Twitter. Enkele kleurenopties die we mogen verwachten zijn zwart en groen, goud, geel en wit en lichtblauw.

Wanneer horen we meer?

Of Young gelijk gaat krijgen, dat zien we op z’n vroegst over anderhalve maand of twee maanden. Meestal presenteert Samsung zijn najaarsline-up in augustus en de verwachting is dat we ook dit jaar dan een Unpacked-evenement kunnen verwachten. De tijd zal leren wat het bedrijf dan precies in petto heeft voor ons.

Verder zijn er ook al wat specs gelekt voor de Samsung Galaxy Z Flip 4. Zo mogen we onder meer een Snapdragon 8 Gen 1+ verwachten, evenals maximaal 512 GB aan opslagruimte. De accu krijgt mogelijk een vermogen van 3.700 mAh en de vouwlijn moet minder zichtbaar zijn. Ook moet het toestel goedkoper worden.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Twitter

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen