Samsung biedt met The Premiere imposant alternatief voor je Smart TV

Tech Mark Hofman 27 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Als we het afgelopen jaar iets geleerd hebben dan is het wel dat we zelf de slingers op moeten hangen. Het kijken van een zooi goede films of het spelen van games is daarin een uitstekend hulpmiddel. Zeker wanneer je The Premiere van Samsung in huis haalt.

Je moet er misschien even flink voor in de buidel tasten, maar The Premiere geeft je zonder enige twijfel voldoening. Het kijken van films, series of spelen van games was nog nooit zo bijzonder. En het mooie is: dankzij deze projector heb je helemaal geen televisie meer nodig.

Samsung The Premiere een uitstekend Smart TV alternatief

Het kijken van films en series is iets wat we het afgelopen jaar misschien wel meer gedaan hebben dan ooit tevoren. Maar wie The Premiere van Samsung in huis haalt heeft ook direct een thuisbioscoop in bezit. Al is er nog wel enige verwarring te merken over de term “projector” in deze. Samsung breng wel degelijk een projector in huis, maar deze hoeft niet op grote afstand te staan om goed te kunnen opereren. Zo is het mogelijk om The Premiere gewoon op je TV-meubel te zetten en ben je direct “good to go”.

Samsung brengt met The Premiere de mogelijkheid om een scherm tot drie meter op de muur te toveren. Iets dat overigens niet ten koste gaat van de kwaliteit van het beeld, want je kunt content gewoon in 4K-kwaliteit bekijken. Doordat de projector ook voorzien is van een ingebouwde soundbar is de ervaring compleet en kun je lekker genieten.

Samsung voert ontzettend belangrijke update door voor Galaxy-apparaten

Er valt veel te zeggen over The Premiere dat over een prijskaartje van €3500 beschikt. Maar we kunnen het je nog beter laten zien. In bovenstaande video nemen we je niet alleen mee in de mogelijkheden van het Samsung-product, maar laten vertellen we je ook hoe je het instelt. Veel kijkplezier!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen