Jelle van Es
Jelle van Es Games 2 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Scoor veel Eridium tijdens het Borderlands 3 Show Me the Eridium-event

Het is inmiddels al weer een tijd geleden dat Borderlands 3 werd uitgebracht. Maar de game is nog altijd springlevend. Mocht je een tijdje de game niet hebben gespeeld, dan is dit het moment om weer terug te keren met de komst van het Show Me the Eridium-evenement.

Het Show Me the Eridium-evenement is sinds gisteren beschikbaar in Borderlands 3. Tot en met 8 april heb je de kans om tijdens je avonturen in de game meer Eridium te vinden dan normaal. En dat is handig met het oog op de toekomst.

Meer Eridium in Borderlands 3

Op dit moment gebruik je Eridium voornamelijk voor wat cosmetische upgrades. Maar in de nabije toekomst zijn de paarse staven een stuk interessanter. Op 8 april verschijnt namelijk de Director’s Cut van de game. Voor een groot aantal van de verbeteringen in de game moet je dit stukje DLC aanschaffen. Maar met de release komen er ook een paar elementen die voor iedereen beschikbaar is. En daar zit onder andere Crazy Earl’s Reroll bij. In ruil voor Eridium vervangt dit toestel jouw bestaande Anointment op een specifiek item en kun je er iets anders voor terugkrijgen. Dat betekent dus dat je een ander effect voor je favoriete wapen krijgt. En dat kan in sommige gevallen echt een zegen zijn.

Borderlands 3
De nieuwe machines in de game (Afbeelding: 2K Games)

Een andere toevoeging die wordt gedaan op 8 april in Borderlands 3 is de Maurice’s Black Market Vending Machine. Deze bevat volgens uitgever 2K Games legendarische loot, maar is elke week op een andere plek in de basisgame verborgen. Op die manier daagt de maker de community uit om hem elke week te vinden en dan de locatie met de andere spelers te delen. Een soort verstoppertje voor gevorderden dus.

Op veel plekken meer Eridium

Tijdens het huidige evenementen in Borderlands 3 kun je drops verwachten bij standaard vijanden, een verhoogde drop in de Mayhem Mode, maar zul je ook korting krijgen op de Eridium-prijs die gevraagd wordt om Moxxis Vault Line gokmachine te gebruiken. Ook Crazy Earl biedt zijn diensten met korting aan, waardoor je dus aan de ene kant meer binnen krijgt en aan de andere kant te maken hebt met kortingen. Win-win dus.

[REVIEW] Borderlands 3: gewoon heel erg goed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Scoor veel Eridium tijdens het Borderlands 3 Show Me the Eridium-event
Sluiten