Hoe She-Hulk Marvel-fans compleet in shock achter weet te laten

Films & Series Jeroen Kraak 13 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

Het eerste seizoen van She-Hulk op Disney+ zit er op. Sinds gisteren is de laatste aflevering te zien. Deze laat kijkers compleet vol verbazing achter door het bizarre plot. Fans van de serie raken dan ook niet uitgepraat over het einde.

Over She-Hulk is al sinds de start enorm veel controverse. Kijkers vinden de serie niet zo goed terwijl recensenten lovend zijn. Zo komt de Disney+-serie op IMDb niet verder dan een 5,0, terwijl de show op Rotten Tomatoes 87 procent scoort.

Flink veel controverse rondom She-Hulk

Al is de score op IMDb niet helemaal terecht omdat er een ware reviewbomb is geweest op She-Hulk. Zo gaf 35,6 procent de kijkers de Disney+-serie een 1, wat natuurlijk compleet uit proportie is.

Zo vinden ze She-Hulk overpowered, te feministisch en zijn ze er ook niet blij mee dat superheld tegen de camera praat (breaking the fourth wall). Iets wat op Deadpool na niemand doet in Marvel-titels.

Na de start was het even rustig omtrent de Disney+-serie, maar gedurende het seizoen waren er verschillende onthullingen in She-Hulk te zien. Die gaan we natuurlijk niet uit de doeken doen en dus moet je maar zelf kijken.

She-Hulk Disney+
Daar kijk je van op. (Afbeelding: Disney)

Bizarre laatste aflevering op Disney+

De laatste aflevering van She-Hulk zorgt echter voor een complete explosie van verbijstering en laat veel mensen met open mond achter op Disney+.

Wees maar niet bang, want ik ga in dit artikel helemaal niets spoilen. Marvel en Disney+ waarschuwden gisteren dan ook dat fans niet te veel details over de finale van She-Hulk moeten vertellen.

Wij hebben een aantal reacties op een rij gezet. Daar staan dan ook geen spoilers in. Wel geeft het de algemene tendens aan wat mensen vinden van het einde van de Disney+-serie.

Gewoon She-Hulk kijken

We snappen dat je nu de She-Hulk-finale gewoon wil zien. Heb je de serie na een aantal afleveringen afgezworen, dan is het toch echt de moeite om ‘m alsnog te bingen op Disney+.

Nu She-Hulk afgelopen is zijn alle ogen nu gericht op het volgende Marvel-project. Dat is Black Panther: Wakanda For Ever. De film is vanaf 11 november te zien in de bioscoop.

De 4 Marvel-films die je voorlopig niet kunt zien

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen