Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 29 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Sky Rojo krijgt nu al een nieuw seizoen (en dat komt sneller dan je denkt)

Sky Rojo is maar net online. Toch is Netflix nu al overtuigt van de serie. Het kondigt een tweede seizoen aan dat snel is te zien.

Sinds deze maand is Sky Rojo te zien op Netflix. De serie is bedacht door dezelfde makers van La Casa de Papel: Álex Pina en Esther Martínez Lobato. Vanaf 23 juli is de serie wereldwijd beschikbaar op Netflix.

Sky Rojo op Netflix

Sky Rojo gaat over Coral, Wendy en Gina. Ze zijn op de vlucht voor Romeo, hun pooier van de Las Novias Club. Samen met Moises en Christian achtervolgt hij de ontsnapte vrouwen. In het tweede seizoen is het verhaal niet veranderd. Wel wordt de ontsnapping steeds lastiger, maar de vrouwen geven niet op. Ze vormen nu meer dan ooit een eenheid. De adrenaline en actie is dan nog steeds de rode draad van de serie.

Netflix komt met deze nieuwe series en films in april

De serie weet het grote publiek te bereiken. Op IMDb staat de serie op plaats zeven qua populariteit. Toch zijn de reacties van de fans gemengd. Zo scoort de film op dezelfde site een 6,5.

De hoofdrollen voor in Sky Rojo zijn voor Verónica Sánchez (Coral), Lali Espósito (Wendy) en Yany Prado (Gina). Asier Etxandia speelt Romeo. Wellicht ken je aantal van deze acteurs al. Sanchez speelt in de Netflix-serie Tiempos de Guerra en Etxandia is onder andere te zien in Velvet Coleccion.

Sneller op tv dan je denkt

Het nieuwe seizoen van Sky Rojo bestaat weer uit acht afleveringen. Ook deze zijn elk 25 minuten lang. Het tweede seizoen is vanaf 23 juli te zien.

Toch wachten met z’n allen op die andere serie van de makers van Sky Rojo: La Casa de Papel. Het vijfde en laatste seizoen van de serie moet laten zien hoe de overval gaat aflopen. Netflix heeft nog geen releasedatum gegeven, maar vermoedelijk zien we de serie nog dit jaar.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!