The Rock onthult releasedatum voor superheldenfilm Black Adam

Films & Series Jeroen Kraak 29 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

The Rock, oftewel Dwayne Johnson, zien we weer op het witte doek. Hij verklapt de releasedatum van Black Adam.

Dwayne ‘The Rock’ Johnson is een van de populairste acteurs van dit moment. De oud-showworstelaar schitterde in een reclame waarin hij vertelt over de nieuwe film. “De hiërarchie in het DC Universe staat op het punt te veranderen.” De acteur postte ook een video op Instagram vanaf Times Square.

Black Adam in het DC-Universe

Black Adam gaat over de antiheld met dezelfde naam en wordt gespeeld door The Rock. Het karakter uit het DC-Universe kwam voor het eerst voor in de strips in de jaren ’40 van de vorige eeuw. Eerst was hij een corrupte schurk, maar langzaam verandert hij in een antiheld. Hij staat bekend om zijn minachting van regels en wetten.

In de Black Adam zien we naast The Rock nog een andere bijzondere naam. Dat is die van Pierce Brosnan die we natuurlijk kennen als de James Bond voor Daniel Craig. Hij speelt in de film de rol van superheld Dr. Fate. Naast de twee acteurs zijn ook al de namen van Sarah Shahi, Noah Centineo en Aldis Hodge bekendgemaakt. Black Adam heeft ook een Nederlands tintje, want ook Hagenaar Marwan Kenzari heeft een rol in de nieuwe productie te pakken.

Nog meer The Rock

Black Adam wordt geregisseerd door Jaume Collet-Serra. Hij kent The Rock maar al te goed, want de twee werkten al samen tijdens Disney-film Jungle Cruise. Die film staat voor dit jaar op de planning voor de bioscopen.

Wel moeten we nog even wachten op de nieuwe film. In de video is te zien dat de film pas op 29 juli 2022 in de bioscopen is te zien. Mocht je toch nog dit jaar The Rock willen zien, dan komt naast Jungle Cruise nog een film met de actieheld. Zo is hij ook te zien in Red Notice. Bovendien is recent de komedieserie Young Rock uitgekomen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen