Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 2 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Naar deze grote films in 2021 kijken we het meest uit (deel 3)

Er komen veel films uit in 2021. Het belooft een jaar met veel grote titels worden. Vandaag het derde deel in onze lijst over de grootste blockbusters.

Hoera, het is eindelijk 2021. Hopelijk maken we niet meer zoiets mee als afgelopen jaar. Het einde lijkt nu in ieder geval in zicht. Dat geldt ook voor de filmindustie, want 2021 belooft daarin een mooi jaar te worden. Veel films voor 2020 zijn zijn verplaatst naar het nieuwe jaar.

De grote films

Vanwege al het uitstel komen er zeer veel interessante films uit. Omdat het er zoveel zijn hebben we de tekst in vier delen verdeeld. Vandaag deel 3. Deel 1 en deel 2 vind je hier!

Jungle Cruise – 30 juli

We kennen allemaal inmiddels Pirates of the Caribbean. Jungle Cruise kun je in hetzelfde rijtje scharen. Net als Pirates is ook Jungle Cruise gebaseerd op een attractie in een Disney-park. Wellicht kan dit dus een net zo succesvolle franchise worden. De film gaan over een rivierbootkapitein en een wetenschapper die samen opzoek zijn naar een magisch medicijn. De hoofdrol is voor Dwayne ‘The Rock’ Johnson en ook Emily blunt en Jack Whitehall hebben een rol.

The Suicide Squad – 6 augustus

Laten we eerlijk zijn, de Suicide Squad uit 2016 is misschien wel een van de slechtste films van het afgelopen decennium. Regisseur James Gunn, die verantwoordelijk is voor Guardians of the Galaxy, moet de franchise nieuw leven inblazen. Aan de cast kan het ook niet liggen. Zo zien we onder andere Jared Leto als The Joker en heeft ook Idris Elba heeft rol.

Deep Water – 13 augustus

Deep Water is gebaseerd op het gelijknamige boek van Patricia Highsmith. Het gaat over een getrouwd koppel die gevaarlijke psychische spelletjes met elkaar aan het spelen zijn, wat uiteindelijk leidt tot een moord. De hoofdrollen zijn voor Ben Affleck, Ana de Armas en Tracy Letts.

The Hitman’s Wife Bodyguard – 20 augustus

2021 wordt een druk jaar voor Ryan Reynolds, want ook in deze film heeft hij de hoofdrol. De film heeft misschien wel de beste cast van 2021 want ook Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Richard E. Grant, Morgan Freeman en Antonio Banderes hebben een rol. Dat moet ook wel want The Hitman’s Bodyguard uit 2017 scoorde niet echt hoge ogen. Zoals de titel al weggeeft moet nu de vrouw gered worden.

Death on the Nile – 17 september

Ja, na Murder on the Orient Express krijgen we weer een echte Agatha Christie-film in de bioscoop. Ook dit keer gaat het om haar personage Hercule Poirot. Dit keer mag hij aan boord van een schip op de Nijl een moord oplossen. Hoofdrollen zijn er voor Kenneth Branagh, Gal Gadot en Armie Hammer.

Dune – 1 oktober

We keken echt uit naar deze sci-fi film, die eindelijk aan het einde van dit jaar in de bioscoop zou komen. Nu meten we nog eens 10 maanden wachten op de verfilming van Frank Herbert’s verhaal. 30 jaar geleden probeerde David Lynch dit al eens te doen, maar dat was niet echt een succes te noemen. Hopelijk gaat het Denis Villeneuve wat beter af. De film zal naast de bios ook direct op HBO Max verschijnen.

Uncharted – 8 oktober

Deze titel komt je wellicht bekend voor, want het is de verfilming van de beroemde PlayStation-reeks. Veel over de inhoud weten we nog niet en er is zelfs nog geen regisseur bekend. De hoofdrollen weten we al wel, want Spider-Man Tom Holland kruipt in de huid van Nathan Drake. In de ietwat summiere beschrijving weten we dat het gaat over hoe Drake Sully (Mark Wahlberg) ontmoet.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!