Skyrim krijgt deze geliefde Elden Ring-feature (en zo maak je er gebruik van)

Games Jelle van Es 3 mei 2022
Leestijd: 2 minuten

Skyrim mag gezien worden als één van de meest succesvolle games ooit. Voor een groot gedeelte komt dat door het feit dat de game op zo’n beetje elk platform is uitgebracht. Met de release van Elden Ring heb ik vaak teruggedacht aan de klassieker van Bethesda.

Daarom is het eigenlijk niet zo gek dat de twee games nu samen komen. Dankzij een interessante mod heb je de mogelijkheid om een fijne functie uit Elden Ring te gebruiken in Skyrim.

Elden Ring-functie in Skyrim

Het gaat om de Building Bridges-mod die nu beschikbaar is voor Skyrim. Deze is duidelijk gebaseerd op wat je kan doen in Elden Ring. Het geeft je namelijk de mogelijkheid om berichten tussen spelers te delen. Op die manier kun je andere gamers dus waarschuwen. Met name in de game van From Software is dat een fijne functie. Ik ben dankzij die berichten heel vaak in leven gebleven. Zo krijg je bijvoorbeeld berichten dat er om de hoek een vijand op je staat te wachten. De onderstaande video geeft je een goed idee wat je er van mag verwachten.

Het idee is dus redelijk hetzelfde. Op plekken heb je dankzij de mod in Skyrim de mogelijkheid om een bericht te schrijven en die dan achter te laten voor andere spelers. Als de andere spelers dezelfde mod gebruiken, dan zien zij dat bericht liggen. Door het te lezen zijn zij dan op de hoogte van het gevaar of de oplossing van een puzzel. Nu heeft de game van Bethesda minder gevaarlijke momenten dan Elden Ring en natuurlijk de mogelijkheid om vaak te saven, maar het idee is gewoon goed.

Vervolg komt er aan

Momenteel wordt er natuurlijk hard gewerkt aan het vervolg op Skyrim. The Elder Scrolls VI zal waarschijnlijk op zijn vroegst in 2023 worden uitgebracht. Tot die tijd kun je je dus nog vermaken met Elden Ring. Wil je meer lezen over die game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

De bizarre wijze waarop Elden Ring gespeeld wordt met een kinderspeeltje

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen