Nooit meer te koud of te warm in bed met deze slimme deken

Smart Home Ilona Braam 12 mei 2017
Leestijd: 2 minuten

Iedereen heeft een eigen voorkeur wanneer het aankomt op de ideale temperatuur tijdens het slapen. Voor de één kan het niet warm genoeg, terwijl de ander het liever net iets te koud heeft. Het wordt al helemaal lastig als je naast iemand slaapt, die een totaal andere temperatuur prettig vindt dan jijzelf. Gelukkig is er iemand die zich over dit probleem heeft gebogen en een oplossing hiervoor heeft bedacht. De Smartduvet Breeze is namelijk ideaal voor al deze problemen en het slimme dekentje ruimt ook nog eens het bed op.

Smartduvet Breeze was voor medewerkers zelf ook een uitkomst

In een interview met The Daily Mail vertelt Tina Cayouette, Smartduvet president, dat ook de werknemers van het bedrijf zelf veel slapelozen nachten hebben gehad in verband met de temperatuur in de kamer. Het is of te koud of te warm en maar zelden precies goed. Binnen relaties zou dit probleem zelfs voor ruzies kunnen zorgen.

Smartduvet
Bron: Smartduvet Breeze

Temperatuur instellen via app

Met de Smartduvet Breeze kan de temperatuur van de deken makkelijk worden ingesteld via de bijbehorende app. Natuurlijk kennen we de warmtedeken al, maar met Smartduvet kan de precieze temperatuur worden gekozen en kan de deken ook koelen. Nadat de temperatuur is ingesteld wordt koude of warme lucht door de deken geblazen.

Smartduvet Breeze app
Bron: Smartduvet Breeze

Beschikbaar in verschillende formaten

Waar koppels blij mee zullen zijn, is dat er per kant een andere temperatuur ingesteld kan worden. Zo kan iedereen voor zichzelf de ideale temperatuursomstandigheden creëren. Je moet daarna natuurlijk wel op je eigen helft blijven. De deken is beschikbaar in verschillende formaten van een eenpersoonsdeken tot een kingsize formaat.

Smartduvet Breeze
Bron: Smartduvet Breeze

Smartduvet maakt je bed ook nog  op

Als extra selling point komt de deken ook nog met een extra handige feature. De deken kan zichzelf weer uitrollen en op deze manier zelfstandig het bed weer opmaken.

Op het moment kan de Smartduvet alleen vooruit besteld worden. Voor wie ongeduldig is en nu toch echt een nieuwe deken nodig heeft zijn er natuurlijk andere opties. Bekijk eens de Rumpl, volgens sommigen ‘s werelds beste deken. Ook British Airways is onlangs bezig geweest met slimme dekentjes en gebruikte die om de behoeften van de passagiers in kaart te brengen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen