Gamen op je smartphone: dit heb je nodig voor de ultieme game-ervaring

Gesponsord Commerciële Redactie 6 okt 2022
Leestijd: 2 minuten

De mogelijkheden voor gamers zijn anno 2022 eindeloos. Je hoeft niet eens meer in de buurt van je computer of PlayStation te zijn om fanatiek te kunnen gamen – dat kan ook op je smartphone. Dan wil je wel de juiste tools hebben om je game-ervaring zo optimaal mogelijk te maken.

Tijdens die lange treinreis, dat moment dat je in de wachtkamer bij de tandarts zit of gewoon als je op de bank ligt; gamen op je smartphone kan overal. Oftewel: de ideale remedie voor fanatieke gamers die zich vervelen. En als je dan graag games op je smartphone speelt, dan is het natuurlijk wel zo fijn als dat een beetje soepel verloopt.

Accessoires voor smartphone

Games kunnen zwaar zijn voor je telefoon. Daarom is het verstandig om een smartphone te gebruiken die genoeg RAM-opslag heeft. Hoe hoger je opslag, hoe beter. Ga voor minstens 6GB voor een optimale ervaring. Je smartphone is de basis, maar er zijn ook genoeg accessoires waarmee je je game-ervaring kunt upgraden. Deze drie gadgets zijn onmisbaar voor fanatieke smartphone-gamers.

1. Draadloze oordopjes

Als je op de computer gamet, gebruik je waarschijnlijk ook een headset of speakers. Met je smartphone wil je dezelfde soort ervaring, toch? Met de juiste draadloze oordopjes heb je geen last van snoeren en kun je je gamebeleving net iets intenser maken. Waar je de beste draadloze oordopjes kunt halen? Bij GSMpunt is de keuze reuze; dus hier kun je de set uitkiezen die aan je wensen voldoet. Ga je voor een kleurrijke in-ear set of liever voor zwarte noise cancelling oortjes?

2. Powerbank

Spellen zorgen er (helaas) voor dat je batterij sneller leegloopt. Een fijne accessoire voor gamers, maar ook als je veel muziek luistert of überhaupt je smartphone vaak gebruikt: een powerbank. Zo hoef je je geen zorgen te maken om je batterij – wel zo handig als je graag bereikbaar wil blijven en ook fijn als je zo lang mogelijk door kunt spelen. Ook voor powerbanks zit je goed bij GSMpunt. Als je vaak gamet, is de investering in een powerbank met grote batterijcapaciteit de moeite waard.

3. Smartphone standaard

Bij sommige games is het fijn als je je smartphone kunt neerzetten. Je kunt voor een hoesje met standaard gaan óf een aparte standaard kiezen die je aan je telefoon(hoesje) kunt bevestigen. Zo kan je smartphone makkelijk verticaal of horizontaal geplaatst worden en heb je je handen vrij om alle spellen uit te spelen. Bij GSMpunt vind je betaalbare hoesjes met standaard en kun je losse standaarden kopen, zoals deze universele standaard voor telefoonhoesjes.

In samenwerking met GSMpunt

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen