Logisch: Snoop Dogg maakt zijn opwachting in Call of Duty: Warzone

Games Jelle van Es 23 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Mocht je vandaag Call of Duty Vanguard of Warzone gaan spelen, dan moet je even de nieuwste update binnenhalen. Het gaat om de zogenaamde Reloaded patch.

Met de Reloaded patch krijg je de mid-season update van het tweede seizoen voor Call of Duty: Warzone en Vanguard. En met deze update krijg je onder andere de mogelijkheid om met Snoop Dogg los te gaan.

Knallen als Snoop Dogg in Call of Duty: Warzone en Vanguard

Snoop Dogg heeft wel vaker zijn medewerking gegeven aan de Call of Duty-reeks. Zo had je in een oudere game bijvoorbeeld de mogelijkheid om zijn voice-over in de game te krijgen. Toen hoorde je hem commentaar geven op de kills die je maakte. Maar deze keer is er een nieuwe cosmetic bundle die je in de store kunt scoren. Als je die aanschaft, dan kun je met de bekende aan de slag gaan als een Operator. Ideaal dus als je wat swag in je game wil krijgen en elke vorm van realisme weg wil gooien.

De nieuwe content (Afbeelding: Activision)

Naast de komst van Snoop Dogg in Call of Duty: Warzone en Vangurd brengt de nieuwe update ook een aantal nieuwe dingen om spelenderwijs te ontdekken. In Warzone krijg je een nieuwe versie van Rebirth Island. Er zijn nieuwe plekken om te ontdekken, waaronder de haven. En bepaalde plekken die er in zaten, zijn dingen aangepast. Op die manier moet het een nieuw avontuur worden. De game krijgt ook de Rebirth Resurgence Solo mode. Daar is het ieder voor zich en kun je respawns verdienen terwijl je speelt.

Nieuwe mode voor Vanguard

In Call of Duty: Vanguard kun je ook op wat nieuwe content rekenen. Er is een nieuwe modus genaamd Arm Race. Dat is een 12 tegen 12-modus, waarbij je moet proberen om een bepaald gebied te veroveren en in bezit te houden. Bij Buy Stations kun je dan wapens kopen. Verder krijg je met Alps een nieuwe map. Dit alles is dus vandaag te ontdekken.

Deze ‘oude’ Call of Duty krijgt opeens nieuwe content

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen