Goedkoopste speaker Sonos krijgt 25% korting tijdens Black Friday 2023

Deals Jeroen Kraak 24 nov 2023
Leestijd: 2 minuten

Sonos staat natuurlijk bekend om zijn kwaliteitsspeakers. Toch is er een nadeel: de prijs. Gelukkig is er Black Friday, waar je de gadgets nog goedkoper scoort. Zo ook deze Roam.

Het is Black Friday en dat betekent dat veel winkels stunten met hun prijzen. Ook Sonos doet eraan mee en het heeft verschillende speakers en soundbars in de aanbieding. Eentje waar je de grootste korting op vindt, is de Sonos Roam. Deze draadloze speaker is nu extra voordelig tijdens Black Friday.

De Sonos Roam met flinke korting tijdens Black Friday

Op Bol zijn verschillende Sonos-producten die in de aanbieding zijn. Een van de meest interessante wordt door het bedrijf zelf aangeboden op het winkelplatform. Je scoort nu de Roam met een flinke korting.

De Sonos Roam is de goedkoopste speaker van het merk. Hoewel je ‘m kunt gebruiken in huis, is het vooral bedoeld voor buiten. Door het kleine formaat is die makkelijk mee te nemen. Met een gewicht van 420 gram is die ook niet zwaar.

En het fijne voor onderweg is ook dat de batterij een lange tijd meegaat. Op een volle lading heb je er vier uur plezier van.

Makkelijk verbinding maken

De speaker van Sonos is op verschillende manieren te verbinden met je andere apparaten. Natuurlijk ondersteunt deze kleine handzame speaker Bluetooth, maar je kunt daarnaast ook gebruikmaken van wifi en Apple AirPlay 2. Daarnaast koppel je ‘m ook heel makkelijk met andere Sonos-apparaten thuis. Zo kun je muziek in verschillende kamers luisteren.

Sonos Roam
(Afbeelding: Sonos)

Zoals gezegd is de Sonos Roam nu veel goedkoper bij het bedrijf als je ‘m bij Bol bestelt. Zo betaal je nu 149 euro in plaats van 199 euro. Dat scheelt toch alweer 50 euro die je aan andere zaken kan besteden.

Ideaal om je voor dat geld alvast een extra sinterklaas- of kerstcadeautje te geven.

Sonos opent aanval op Apple met alternatieven AirPods Max en Apple TV

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen