WANT21: de Sony XB23 is een hele dikke Bluetooth-speaker en jij kan ’em winnen!

Gadgets Thomas Aalderink 7 jan 2021
Leestijd: 3 minuten

Het jaar 2020 ligt eindelijk achter ons en we kunnen met frisse moed aan het nieuwe jaar beginnen. En laten we dat jaar dan direct goed beginnen door van 4 t/m 15 januari iedere dag een prijs weg te geven. Met vandaag de Sony XB23 Bluetooth-speaker!

De Sony XB23 is een draagbare Bluetooth-speaker die je overal mee naartoe kan nemen. Hij is compact en licht, maar dat gaat zeker niet ten koste van de geluidskwaliteit. Sony is er met de XB23 namelijk geslaagd om rijk en krachtig geluid met extra bass in een compacte speaker te proppen, die ook nog eens tegen een stootje kan.

De Sony XB23 is een heerlijke Bluetooth-speaker

Dat is onder andere te danken aan de X-Balanced Speaker Unit. Dit wil zeggen dat de Sony XB23, in tegenstelling tot conventionele speakers, geen rond diafragma heeft. De gekozen vorm lijkt meer op het silhouet van een ietwat hoekig ei. Deze meer rechthoekige vorm zorgt voor een groter bereik en dat hoor je vooral terug in de bass. Deze is krachtiger dan je gewend bent. Ook de helderheid en de geluidsweergave worden verbeterd. Het ziet er dus iets anders uit dan je gewend bent, maar dat is in dit geval dus zeer positief.

Sony XB23 Bluetooth-speaker 1
Niet rond, maar rechthoekig. (Afbeelding: Sony)

Dat verschil ga je thuis horen, maar ook buiten de deur. De Sony XB23 is namelijk gemaakt om mee op avontuur te gaan. Zo heeft hij een IP67-classificatie. Dit wil zeggen dat (zout)water en stof geen roet in het eten zullen gooien. Je kunt er dus de zee mee in of een modderige camping trotseren. Hij blijft gewoon doorgaan en is daardoor ook nog eens makkelijk schoon te maken.

De Sony XB23 kan wat hebben

De elementen zullen je feestje dus niet gaan verpesten, maar hoe zit het met je eigen onhandigheid of andere ongelukken? Uiteraard is daar bij de Sony XB23 ook aan gedacht. Hij is schokbestendig en uitgebreid getest op vallen. Dus mocht hij aan het zwembad uit je handen glippen, dan is dat nog geen reden tot stress. De muziek gaat gewoon door. Hoe lang? Minimaal 10 uur! En dat is wanneer je de extra bass hebt aanstaan. Als je deze uitzet houdt de batterij het zelfs 12 uur vol.

Sony XB23 Bluetooth-speaker 1
Stof, water en valpartijen zijn geen probleem. (Afbeelding: Sony)

Kortom: de Sony XB23 is de ideale Bluetooth-speaker voor thuis en onderweg. Meer weten over deze speaker? Check de website van Sony.

Hoe kan jij hem winnen?

Nu je weet wat de Sony XB23 te bieden heeft wil je natuurlijk weten hoe je ‘em kunt winnen. We hebben het niet te moeilijk gemaakt:

  • Volg WANTNL op Instagram
  • Like de post van de winactie
  • Reageer onder de post met waarom jij de telefoon zou moeten winnen
  • Vanmiddag om 17:15 uur wordt de winnaar bekendgemaakt op Instagram.

Zoals gezegd vieren we met WANT21 de start van het nieuwe jaar en geven we iedere dag een prijs weg. Vandaag maak je dus tot 17:15 uur kans op de Sony XB23, maar morgen om 09:00 uur verschijnt er weer een nieuwe winactie! Tot 15 januari maak je dus iedere dag kans op een prijs!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen