Sopranos-ster Joseph Siravo overleden op 64-jarige leeftijd (+reacties)

Films & Series Jeroen Kraak 12 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

Acteur Joseph Siravo is afgelopen zondag overleden aan de gevolgen van kanker. De Sopranos-actuer is 64 jaar geworden.

“Ik was aan de zijde van mijn lieve vader toen hij deze ochtend overleed in zijn geloofde boomhut,” schreef dochter Allegra Okarmus op haar Instagram (via BBC) over haar vader Siravo. “We mogen ons gelukkig prijzen dat hij zoveel van ons gehouden heeft. Ik ben zo dankbaar om dat ik hem naast me heb gehad hier op aarde en ik weet dat hij nu niet ver weg is.”

Joseph Siravo in The Sopranos

Sivaro kennen we natuurlijk vooral uit The Sopranos. In de hitserie speelde hij van 1999 en 2007 en won daarmee verschillende Emmy en Golden Gloves Awards. In de serie speelde hij de vader van Tony met wie hij in de serie een moeilijke relatie had. James Gandolfini, die zelf Tony speelde overleed al in 2013.

Verschillende collega’s uit onder andere The Sopranos hebben via social media hun condoleances gedeeld. De door werd bevestigd door vriend Gary Pastore “Rust in vrede mijn goede vriend die een ongelofelijk gevecht voerde. We zullen je missen. Ik zie je aan de andere kant,” schrijft Pastore op Instagram.

Een bekend gezicht in Hollywood

Naast The Sopranos heeft Siravo een enorme lijst aan films en series waarin hij schitterde. Zo speelde hij onder andere mee in American Crime Story, The Report en Carlito’s Way. Zijn laatste kunstje was de tv-serie For Life uit 2020 waarin hij Jerry McCormick speelde.

Naast een paar grote rollen zagen we de The Sopranos-ster vooral in gastrollen van verschillende grote titels. Zo was hij in kleine rollen onder andere te zien in New Amsterdam, Law and Order, The Blacklist en Elementary.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!