Netflix kondigt seizoen zeven van The Blacklist aan

Films & Series Jeroen Kraak 23 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Zit je al een tijdje te wachten op seizoen 7 van The Blacklist? Dan hebben we goed nieuws. Binnenkort kun je het streamen op Netflix.

The Blacklist is een van de populairste series van de laatste jaren. De productie is al sinds 2013 te zien en gaat nog steeds door. Inmiddels zijn er 164 afleveringen uit van The Blacklist. Helaas loopt Netflix wel wat achter met de serie in Nederland, maar binnenkort kunnen we een inhaalslag maken.

Seizoen 7 van The Blacklist komt eraan

Seizoen 7 van The Blacklist is al sinds 2019 te zien in de Verenigde Staten. Vanwege de rechten loopt Netflix wat achter, want pas op 14 maart kun je het zevende seizoen zien op de rode N. De laatste aflevering is heel bijzonder. Die is namelijk volledig geanimeerd. Dit komt door de coronacrisis, waarbij de makers niet wilden wachten totdat ze eindelijk weer aan het werk konden.

Zo lang duren alle afleveringen van de populairste Netflix Originals

The Blacklist gaat over FBI-profiler Elizabeth Keen. Haar hele leven staat op z’n kop wanneer een mysterieuze crimineel met de naam Raymond Reddington zichzelf aangeeft nadat de politie hem voor decennia niet heeft kunnen oppakken. Hij wil alleen met haar praten. Hij gaat haar helpen met het vinden van andere gezochten criminelen. Het is een bijzonder duo wat zorgt voor nogal aparte momenten.

De serie wordt zowel als critici als fans goed ontvangen. Op IMDb scoort The Blacklist een 8 en op Rotten Tomatoes weet het de 91 procent te behalen. Ook de afleveringen van seizoen 7 weten een goede beoordeling te halen.

Een flinke vertraging op Netflix

Hopelijk hoeven we niet zo lang te wachten op seizoen 8 van The Blacklist. Deze wordt op dit moment uitgezonden. Daar zijn nu al acht afleveringen van uit.

Heb je geen zin om te wachten? Dat kunnen we ons best voorstellen. Het zevende seizoen van The Blacklist staat al een tijdje op Videoland waar je ‘m gewoon kunt bingen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen