Hoe Netflix en Adam Sandler de carrière van deze actrice vernielen

Films & Series Lucas van de Wetering 6 mrt 2024
Leestijd: 2 minuten

De nieuwe Adam Sandler-film Spaceman op Netflix verpest een indrukwekkende langdurige reeks van actrice Carey Mulligan. Wat is er aan de hand?

De nieuwe Netflix-film Spaceman met Adam Sandler is uit, en het ziet er niet goed uit voor de film. De film heeft veel negatieve reviews gekregen. Hierdoor is een indrukwekkende reeks van een actrice uit de film verbroken.

Veel van de films van Adam Sandler, zelfs zijn beste, worden vaak als rotten beoordeeld op Rotten Tomatoes. Zelf is Sandler dan ook maar al te bekend met negatieve reviews. Maar nu slaat het ook over op Carey Mulligan.

Adam Sandler met Spaceman op Netflix

Spaceman op Netflix is gebaseerd op het boek Spaceman of Bohemia uit 2017. De film heeft in de hoofdrollen Adam Sandler, Carey Mulligan en Paul Dano.

Spaceman volgt het verhaal van een astronaut die op een missie gaat naar de rand van het zonnestelsel. Hier komt hij een wezen tegen die hem helpt met zijn problemen op aarde.

De Netflix-film is totaal niet positief ontvangen door critici op meerdere filmsites. Op Rotten Tomatoes krijgt Spaceman een score van 50% en op IMDB krijgt de film een 5,8.

De meeste kritiek is, zoals bij veel Adam Sandler films, op het verhaal en acteerwerk. Zo wordt de film beschreven als monotoon en doelloos.

Carey Mulligan

Carey Mulligan, een van de hoofdrolspelers in Spaceman op Netflix, is een gerespecteerde actrice. Ze heeft in veel indrukwekkende titels gespeeld. Sinds The Great Gatsby uit 2013 heeft Mulligan alleen maar in films gespeeld met een zeer positieve beoordeling.

Maar Spaceman doorbreekt deze positieve elfjarige reeks. Het is nu een van de vier films met een slechte beoordeling op Rotten Tomatoes in heel haar carrière. Zelfs een gerespecteerde actrice als Carey Mulligan bezwijkt nog onder het Adam Sandler-effect.

Wel heeft Spaceman naast de negatieve beoordelingen, toch nog veel aandacht getrokken. De film is op dit moment de op twee na meest bekeken films op Netflix op globaal niveau. De film heeft toch niet alleen maar negatief gewerkt voor Mulligan.

Met 16 verloren Oscars is dit de Leonardo DiCaprio onder de geluidstechnici

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen