Marvel’s Spider-Man: Miles Morales haal je nu voor €19,99 in huis

Games Mark Hofman 26 jul 2021
Leestijd: 2 minuten

Spider-Man: Miles Morales, de uitbreiding van één van de beste PlayStation 4-exclusives van de gehele console, is vanaf nu voor een prikkie te koop. Waar je normaal gesproken €54,99 betaalt voor de game, tik je hem nu voor €19,99 op de kop.

De game zit in het assortiment van de MediaMarkt Red Week, waarin de winkelketen met aardig wat korting smijt. Je moet een beetje zoeken voor de echte goede deals, maar de korting op Spider-Man: Miles Morales is er in ieder geval één van.

Spider-Man: Miles Morales voor de PlayStation 4

Het gaat overigens niet om de PlayStation 5, maar om de PlayStation 4 versie van de game. Al zal dat voor weinig gamers een probleem zijn, gezien die eerste console amper te verkrijgen is. Wat dat betreft is deze deal overigens nog beter. Op het moment dat je namelijk wel een PlayStation 5 in bezit hebt, dan is Spider-Man: Miles Morales gratis mee te nemen naar je nieuwe console. Dus zit je alsnog gebakken. Je hoeft dan alleen maar de disc in je PS5 te stoppen en de Next-Gen versie binnen te halen.

Spider-Man Miles Morales
Marvel’s Spider-Man Miles Morales (Afbeelding: Sony)

Tot die tijd is het wel goed om te weten dat Miles Morales uitstekend te spelen is op de PlayStation 4. Logisch, want voorganger Marvel’s Spider-Man deed het ook fantastisch op de huidige console. Wie daar veel plezier mee gehad heeft zal dat zonder twijfel ook met deze nieuwe versie hebben.

Wel wat voordelen op de PlayStation 5

Ondanks het feit Spider-Man: Miles Morales uitstekend te spelen is op de PlayStation 4, zijn er natuurlijk wel wat voordelen voor de PlayStation 5. Zo zijn de laadtijden een heel stuk korter, is de game te spelen in 60 frames per seconde en maak je gebruik van Ray-tracing. Iets dat collega Jelle je duidelijk uitlegt in het onderstaande artikel.

Spider-Man: Miles Morales combineert nu ray-tracing met 60fps

Maar goed, zoals gezegd: je neemt de game gewoon met je mee als je een PlayStation 5 koopt. Wat dat betreft is deze aanbieding er eentje die je niet kan laten liggen. Althans, naar mijn idee dan.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen