Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Bijzondere verwijderde scène Spider-Man: No Way Home duikt op

Heb je Spider-Man: No Way Home kunnen zien? Dan ben je een van de weinige. Nu duikt er een scène op die zelfs de gelukkigen niet konden zien.

Spider-Man: No Way Home is een van de grootste successen in de bioscopen sinds de coronacrisis. Helaas niet in Nederland, want in het openingsweekend moesten de cinema’s helaas sluiten vanwege de corona-maatregelen. In andere landen zijn die restricties er niet en daar doet de film het ontzettend goed. Alleen al in de Verenigde Staten heeft de film nu al 609 miljoen dollar opgebracht. In andere landen kwam daar 759 miljoen bij, waardoor de film nu in totaal op 1,37 miljard staat. Sony kan dus zeer tevreden zijn.

Een bijzondere scène is geschrapt

Toch hebben al die mensen een bijzondere scène gemist in de Spider-Man-film. Het broertje van hoofdrolspeler Tom Holland is namelijk uit de film geknipt, blijkt uit opnames die in handen zijn gekomen van het Twitter-account @spideyupdated. In het stukje zien we broertje Harry Holland voorbij een raam slingeren. De video lijkt genomen te zijn met een telefoon en het is dus niet bewerkt.

Voorafgaand aan de release van Spider-Man: No Way Home vertelde Tom Holland tijdens een interview met Graham Norton al hoe het was om samen te werken met zijn broer in Spider-Man: No Way Home. Hij was blij dat zijn broertje meewerkte aan de film. “We reden die dag samen terug van de opnames en ik was heel erg trots op hem. Hij zei: ‘maat je kunt zoveel klagen als je wil. Dit is geweldig’, Hij doet het echt heel goed.”

Wachten op Spider-Man: No Way Home in Nederland

Natuurlijk is de grote vraag wanneer de rest van Nederland de film kan zien. Je zult waarschijnlijk nog even moeten wachten, want de lockdown duurt nog tot 15 januari. De kans is dan ook klein dat de bioscopen voor die tijd opengaan. Hopelijk kun je daarna alsnog naar Spider-Man: No Way Home, want de film is echt de moeite van het kijken waard!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!