Netflix schiet kogel door de kerk: Squid Game krijgt tweede seizoen

Films & Series Mark Hofman 13 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Het duurde twaalf jaar om Squid Game te maken, maar twaalf dagen om een wereldwijd succes te worden. Het was dan ook niet de vraag of, maar wanneer Netflix met het nieuws van een tweede seizoen zou komen.

Op de website van de streamingdienst is een boodschap van Squid Game-bedenker Hwang Dong-hyuk te lezen. Daarin bedankt hij fans voor de onvoorwaardelijke steun en kondigt hij direct officieel het tweede seizoen aan.

Squid Game krijgt tweede seizoen

Het zat er al even aan te komen, maar zeker was het nog niet. Het verhaal van Squid Game gaat, na een ontzettend geslaagd eerste seizoen, gewoon lekker verder. Dat moet bijna ook wel, want zoals in dit artikel te lezen is heeft het eerste seizoen ons nog met genoeg vragen achtergelaten.

Hwang Dong-hyuk laat in het bericht op Netflix weten dat er een paar bekende gezichten terug zullen keren. Uiteraard keert hoofdpersonage Gi-hun terug en zal ook de mysterieuze Front Man zijn opwachting maken. De kans dat de man in het pak met het ddakji-spel terugkeert is aanwezig en de grote iconische pop lijkt er een familielid bij te willen halen.

Al met al zal dit tweede seizoen weer voor spektakel zorgen. Mag ook wel, want Netflix kan een dergelijk succesje wel erg goed gebruiken op dit moment.

Nieuwe crime-doc schokt Netflix-kijkers

Squid Game wist vooral voor succes te zorgen dankzij het schokkende effect wat het op Netflix-kijkers had. Dat geldt ook zeker voor een nieuwe documentaire die op de streamingdienst te zien is. Jeroen schreef vorige week een uitgebreid artikel over Keep Sweet: Pray and Obey. Een documentaire die Netflix-gebruikers over de hele wereld weet te verbazen.

Netflix-kijkers geschokt door nieuwe bizarre crime-docu

Blijf jij liever op de hoogte van alles wat Netflix je te bieden heeft of alle ontwikkelingen rondom films en series? Dan is deze pagina op onze website zonder twijfel iets voor jou!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen