Dit dode Squid Game-karakter komt mogelijk toch terug in seizoen 2

Films & Series Jeroen Kraak 21 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Squid Game was de hit van het vorige jaar. Bijna iedereen in de serie ging dood. Toch betekent het niet dat we van iedereen al definitief afscheid hebben genomen.

Squid Game is het grootste succes van Netflix van het afgelopen jaar en misschien zelfs in het bestaan van de streamingdienst. Nooit keken er zoveel mensen naar een serie op de streamingdienst. De serie was absurdistisch en meedogenloos. Veel fans kijken dan ook uit naar een tweede seizoen. Netflix heeft deze pas aangekondigd dus we zullen nog wel even moeten wachten.

Squid Game seizoen 2

De grote vraag is natuurlijk wat we precies in het tweede seizoen van Squid Game kunnen verwachten. Het lijkt haast onmogelijk om veel gezichten uit het eerste seizoen terug te zien, aangezien bijna elk karakter in de serie is overleden. Toch betekent het niet een definitief einde. Dat kan natuurlijk via een flashback, of…?

De Koreaanse acteur Park Hae-soo speelde Cho Sang-woo in Squid Game. Hij was een kennis van het hoofdpersonage. Aan het einde van de serie overleed hij, maar in een interview met Discussing Film laat hij weten dat er een mogelijkheid is dat we hem terug gaan zien.

Netflix brengt Amerikaanse versie uit van Squid Game: zijn ze gek geworden?
De acteur. (Afbeelding: Netflix)

Komen dode karakters weer tot leven?

“Of mijn karakter terugkomt in Squid Game ligt aan de regisseur. Ik kan niet in zijn hoofd kijken.” Met het antwoord lijkt het er in ieder geval op dat de acteur de deur heeft opengezet om opnieuw in de serie te spelen.

Netflix maakt echte Squid Game met megaprijs… en jij kunt meedoen!

Park Hae-soo heeft zelf wel een idee wat hij in het tweede seizoen van Squid Game wil zien. “Wat ik graag wil zien is de ontwikkeling van Gi-hun’s karakter en zijn relatie met de gemaskerde man. Daar kijk ik echt naar uit. En voor de spellen. Er zijn zoveel traditionele Koreaanse kinderspellen die mensen nog niet gezien hebben. Ik hoop een traditionele versie van het touwtjespringen te zien.”

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen